Divarit

Raatarila jää sivuun ennen kauden alkua – Valtosesta NST:n uusi päävalmentaja

10.08.
2018
8 Kommenttia
2
Divarit

Santeri Raatarilan Lappeenrannan pesti jäi lyhyeksi. Kuva: NST

Lappeenrannan NST:n miesten joukkue vaihtaa päävalmentajaa jo ennen kauden alkua. Santeri Raatarila luopuu pestistään ja Mika Valtonen ottaa vetovastuun.

Raatarila nimitettiin pestiin keväällä ja nyt hän jää pois tehtävästä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Erityisenä syynä mainittiin ajankäytölliset haasteet.

– Tilanne on todella ikävä ja harmittaa itseäni suuresti. Jokainen minut tunteva tietää, että valmentaminen on minulle erittäin suuri intohimo ja valmennustöitä tehdessäni vaadin myös itseltäni erittäin paljon. Nyt tilanne vain ajautui pisteeseen, jossa en omasta arjestani johtuen olisi pystynyt ylläpitämään sitä toiminnan tasoa, minkä jälkeen pystyisin allekirjoittamaan työni jälkeä. Puntaroin asiaa monelta kantilta ja päädyin tekemään tämän vaikean päätöksen, Raatarila kommentoi NST:n sivuilla.

Valtonen kommentoi uutta pestiään seuraavasti.

– NST:n toiminnassa on jo pitkään näkynyt hyvän tekemisen meininki. Etelä-Karjalan liikuttavin seura toimii aktiivisesti lajin suunnannäyttäjänä. Olin positiivisesti yllättynyt avautuneesta mahdollisuudesta toimia tällä kaudella miesten päävalmentajana. Nöyrällä mielellä otan haasteen vastaan. Uskon että valmennustyylini tuo joukkueelle kaivattua peli-iloa ja samalla saa pelaajat ponnistelemaan parempien tulosten puolesta. Valmennushistoriani monen pelaajan kanssa helpottaa työtäni ja on ehdottomasti etu tulevaa kautta ajatellen, Valtonen sanaili NST:n sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
balihan
11/08/2018
Ei varmasti halua farssata ja joukkue on just sellanen että farssi on erittäin lähellä
NSTfani
11/08/2018
Surullinen on NST:n tilanne kokonaisuudessaan! Tsemppiä kauteen ja uuden rakentamiseen!
Kimi
11/08/2018
Siellä unohtui taas toimistolla, että lupaukset joita annetaan sopimusta tehdessä täytyisi myös täyttää. Valtoseltakin varsin huvittavat kommentit jotka eivät juuri totuutta peilaa, "suunnannäyttäjän" kurssi karusti kohti karikkoa.
Tietäjä
11/08/2018
Mitä ihmettä, Raatarila paskoi housuun? Jos valmentaja itse lähtee kävelemään se kertoo tarpeeksi, ei usko jengiin tai sit on vaan muuten pihalla.
Oma arki ja elämäntilanne jos on sellainen ettei pysty valmentamaan nii mitä se toimisto siinä voi tehdä, muuttua paremmaksi elämäntilanteeksi?
Täysin selvä juttu NST on menettänyt pelaajia ja se on varma syy että rohkeus petti.
Kaikki sen tajuaa että nuori poika ja liian isot saappaat oli nyt.
Tuupovaara
12/08/2018
Raatarila on salibandyn uusi Ilpo Tuononen juupaseipäis-leikkeineen ja vaihtuvine elämäntilanteineen. Mentoroikohan Ippe viime kaudella Josbassa Santtua, kun alkaa nää ajankäytölliset haasteet painaa päälle. Elämänhallinta, pojat!
Jäitä
12/08/2018
Hanakoille kommentoijille ehkä sen verran jäitä hattuun, että harvemmin tällaisissa tiedotteissa kerrotaan niitä todellisia syitä. Yhteisymmärryksessä laitetaan jotain ympäripyöreää.
No niin.
13/08/2018
Kyllä ymmärrän hyvinkin jos pitää priorisoida. Ei Salibandy vielä niin iso ja hyvin palkattu laji ole, että pitäisi oman elämän Kustannuksella kynsin hampain pitää pestistä kiinni.
Muistan
14/08/2018
Antti Ruokosen viime kaudella kysyneen Steelersin apuvalmentajalta varsin voimakkaasti mitä ihmettä siellä Kuopiossa tapahtui ja ehkä hän nyt Raatarilalta tai joltain muulta sisäpiirista samaa tästä asiasta? Kyllä tämä vaikuttaa, että olisi tavallaan vaikka koe-aika työssä umpeutunut ja sopimus purettu ja silti työtodistukseen voidaan asia naamioida toisin?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.