Monto, Korhonen, Kurkaa sisään – Toivanen ja Partinen ulos

Hanna Monto väänsi keskittyneesti viime viikonloppuna Etelä-Saimaa -turnauksessa Lappeenrannassa. Kuva: Jari Turunen

Hanna Monto väänsi keskittyneesti viime viikonloppuna Etelä-Saimaa -turnauksessa Lappeenrannassa. Kuva: Jari Turunen

Viime kauden Cup-voittaja ja liigan hopeajoukkue NST on julkaissut lopullisen joukkueensa alkavalle kaudelle. Uudet pelaajasopimukset ovat allekirjoittaneet Hanna Monto, Sikke Korhonen ja Viivi Kurkaa. Sen sijaan vielä viime viikonloppuna Etelä-Saimaa turnauksessa esiintyneet Anne Toivanen ja Johanna Partinen eivät jatka joukkueessa.

Hanna Monto on joukkueensa kokenutta kaartia. Hän keräsi viime kaudella 22 ottelussa tehot 5+1. Sikke Korhonen edusti viime kaudella farmijoukkue Hatsinaa naisten divarissa. Viivi Kurkaa puolestaan tekee paluun NST:n riveihin suoraan äitiyslomalta ja vauhdilla tilanteisiin ajava karvaaja on jälleen vastustajan kiusana alkavalla kaudella.

– Kesän aikana palapeli oli vielä pahasti levällään. Tietysti olisi ollut hyvä, jos tämä pelaajalista olisi ollut kädessä jo toukokuussa. Nyt meillä on vihdoin työrauha. Näiden sopimusten myötä saadaan arvokasta kokemusta joukkueeseen, NST-valmentaja Lasse Kurronen toteaa seuran nettisivuilla.

Lue myös Antti O. Arposen kirjoitus: Naisten liiga-avaus lähestyy

4 comments

  1. Minnekäs nuo pois jäävät sitten menevät, miksi siis jäävät pois?

  2. Miksi jäävät pois? Siksi, että elämässä on muutakin kuin salibandyä. Anne Toivanen opiskelee Joensuussa, josta matkaa on Lappeenrantaan 230 km. Johanna Partinen on pelannut liigassa jo seitsemän pelikautta ja katsoo sen riittävän. On perustamassa perhettä Toni Kokkosen kanssa.

  3. Renate ja Rosa Taka-aho jätettiin vielä Kotkaan kasvamaan. Ehkä vuoden kuluttua liigaan?

  4. Renate ja Rosa on jo riittävän isoja, joten molemmat pelaa liigaa ensi kaudella. Lukekaa uutinen, farmisopimus… 🙂