SB Naantali sai kyytiä alasarjalaisilta – Hatsinan kohtaloksi koitui arpa

Naisten Suomen Cupin 1. kierros pelattiin viikonloppuna. Forssassa järjestetyssä Cup-turnauksessa koettiin suuri yllätys, kun naisten 1. divisioonassa pelaava SB Naantali hävisi kaikki neljä otteluaan murskaavasti alasarjajoukkueille.

SB Naantalin vastustajat olivat kakkos- ja kolmosdivarijoukkueita. Naantalilaisten maaliero turnauksessa oli 7-33. Lisäksi Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan SB Naantalia edustavat tahot olivat ensimmäisen turnauspäivän jälkeen ”uhkailleet” vastustajille ja järjestäjille jättävänsä seuraavan päivän ottelut kokonaan väliin. Näin ei kuitenkaan lopulta käynyt.

Myös toisessa naisten Suomen Cupin turnauksessa koettiin mielenkiintoisia hetkiä, kun jatkoonmenijä Cupin 2. kierrokselle jouduttiin ratkaisemaan arpomalla. Naisten divarijoukkue Hatsina ja kakkosessa pelaava SB Welhot mittelivät Lappeenrannan turnauksessa keskinäisen ottelun tasan ja päätyivät lopulta tismalleen samaan maalieroon turnauksen päätteeksi. Näin jatkoonmenijä ratkaistiin arpomalla ja onni suosi tällä kertaa SB Welhoja.

4 comments

  1. Miksi pelien jälkeen ei voida vetää vaikka 3 pelaajan rankkari kisaa? Ei vie paljon aikaa mutta saataisiin ainakin reilusti tietää, että kumpi menee jatkoon. On nimittäin v mäinen tunne kun häviää arvalla!

  2. Tässä tapauksessa ei olisi ollut mahdollista, koska Hatsina oli jo poistunut turnauspaikalta. Viimeinen peli pelattiin SB Welhojen ja JoKan välillä.

  3. Onnistuuhan se, kun ammutaan varmuuden vuoksi jokaisen ottelun jälkeen. On sitten valmiina, kun pisteitä aletaan vertailemaan. Toinen juttu tietysti on, kannattaako tuota tehdä, koska arpoja nostellaan aika harvoin.

  4. Toisaalta, rankkarit pelin jälkeen toisivat pientä ylimääräistä jännitystä pelin jälkeen… katsomoonkin 🙂 Voisivat olla kiva lisämauste ja aikataulut eivät välttämättä venyisi kun muutenkin cup vaiheen lohkoissa pelejä ei ihan älyttömäti ole.