Sopu syntyi – liput myyntiin

Salibandyliiton päästyä sopuun maajoukkuepelaajien kanssa pelaajille korvattavista ansionmenetyksistä ja palkkioista, on joukkueen kasaamisella ja tulevan viikonlopun järjestelyillä kova kiire. Pelaajien lakonuhka väistyi nyt varmuudella ja tulevan viikonlopun liput tulivat myyntiin.

Suomen maajoukkueen palkkioneuvottelut ovat kiinnostaneet Sveitsissäkin, sillä Suomi kohtaa kahdesti juuri Sveitsin. Ensimmäinen ottelu pelataan jo tulevana perjantaina Seinäjoella. Toinen koitos käydään lauantaina Tampereella. Molemmat ottelut alkavat kello 18.30.

Osa Suomen pelaajista kapteeni Mikael Järven johdolla on laittanut viime aikoina paljon energiaa palkkioneuvotteluihin ja neuvottelujen ollessa umpikujassa pelaajat väläyttelivät jopa lakonuhkaa. Suomen päävalmentajan, Petri Kettusen, nimeämä ryhmä julkistetaan huomenna tiistaina.

Oman mielenkiintonsa kohtaamisiin tuo Suomen maajoukkueen jälkeen Sveitsin päävalmentajana jatkava Petteri Nykky.

Lue myös: Maajoukkuepelaajien korvauksista sopu

3 comments

  1. Eipä kiinnostanut Ilta-Sanomia (eikä mitään muutakaan mediaa) tämä sopu vaikka kaikenmaailman skandaaleista oli kovaan ääneen uutisoimassa. Samanlainen piip-lehti kuin tämä Pääkallokin. Kokoajan vaan kaivetaan kaikkea negatiivista. Jos sellaista ei ole niin luodaan ja väännellään otsikoinnilla. Ainoa tavoite saada klikkejä ja tuottaa ihmisille mielipahaa. Nämä kaverit yksi suurimmista syistä miksi salibandy toimintaympäristönä on niin sairaan negatiivinen. Vähemmästäkin porukkaa väsyy. Jarkko pistähän SalibandyAreena takaisin toimintaan ja pidä kunniasi.

  2. Ois kiva tietää tuleeko kaikki noi Pääkalloa haukkuvat kommentit samasta osotteesta. Vahva veikkaukseni on, että tulee.

    Se onkin sitten vaikeempi asia miettiä, mistä moinen kauna johtuu. Veikö Pääkallo naisesi? Ajoi kissasi päälle? Mitä se teki?