Liigat

Ruotsalainen jatkaa TPS:n valmennuspäällikkönä

14.02.
2016
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS Salibandyn valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen on solminut seuransa kanssa uuden jatkosopimuksen, joka ulottuu ainakin kauden 2016-17 loppuun asti. Hän on toiminut tällä kaudella myös TPS:n miesten edustusjoukkueen kakkosvalmentajana sekä joukkueeenjohtajana.

Ruotsalaisen tehtäviin kuuluvat valmennuspäällikkönä myös TPS Salibandyn juniorijoukkueiden eri ikäluokkien valmentajien nimeämiset. Ruotsalainen on tehnyt muutoksia ensi kauden valmennuslinjaan ja yhtenä uutena asiana seuraan tulevat nyt erilliset ikäluokkavalmentajat nuorempiin C- ja D-ikäluokkiin, jotka esitellään ensi viikon aikana. Kaikkien yksittäisten juniorijoukkueiden valmentajat julkaistaan myöhemmin keväällä.

Ruotsalainen toimii myös yhteyshenkilönä Eerikkilän Urheiluopiston Floorball Acamedyn suuntaan. TPS on Varsinais-Suomen ainoa seura, joka on tässä valtakunnallisessa akatemiatoiminnassa mukana.

30-vuotias Ruotsalainen saapui TPS Salibandy ry:n organisaatioon keväällä 2013 ja hän toimi kaksi ensimmäistä TPS-kauttaan A-junioreiden päävalmentajana. Hän valmensi sitä ennen porvoolaista 1. divisioonassa pelannutta PSS:aa. Nilsiästä kotoisin oleva Ruotsalainen aloitti valmennusuransa kotipaikkakuntansa seurassa, SB Savossa.

– Jukka tuli meille ja vakuutti työmoraalillaan ja osaamisellaan meidät kaikki todella nopeasti. Hän haluaa seurata työnsä kehitystä kausi kerrallaan ja sovimme tässä vaiheessa vain yhdestä kaudesta. Jukan jatko valmennuspäällikkönä ja miesten edustusjoukkueen kakkosvalmentajana on seurallemme tärkeä asia. Olen erittäin tyytyväinen, että Jukka halusi jatkaa meillä, TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi kiittelee.

Teksti: TPS:n tiedote

Videohaastattelu:

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi