Liigat

”Kuluvan vuoden salibandyn uutispommi nro 1”

21.03.
2016
Liigat
Salibandyliitolla ja liiton viestintäpäällikkö Juhani Henrikssonilla on torstaina kerrottavaa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyliitolla ja liiton viestintäpäällikkö Juhani Henrikssonilla on torstaina kerrottavaa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyliitto lähestyi tänään maanantaina median edustajia kutsulla lehdistötilaisuuteen. Salibandyliitto järjestää torstaina klo 10.00 alkaen lehdistötilaisuuden Helsingissä Ravintola Palacessa.

Kutsun perusteella lajiliitolla on kovat piipussa, sillä ennakkohehkutus on kova.

– Tervetuloa todistamaan vuoden 2016 kovinta salibandyuutista! kertoo viestintäpäällikkö Juhani Henrikssonin lähettämän kutsun otsikko.

– Kuluvan vuoden salibandyn uutispommi nro 1. Merkittävä uutinen koko suomalaisen urheiluelämän ja -yhteisön näkövinkkelistä. Tätä tilaisuutta et voi ohittaa, ylittää, etkä kiertää, hehkutus jatkuu.

Kutsussa täsmennetään, ettei uutinen liity lähestyvään Superfinaali-tapahtumaan, joka järjestetään 16.4. Hartwall Arenalla.

Pääkallo.fi kysäisi torstain pressin sisällöstä vielä viestintäpäällikkö Henrikssonilta. Hän ei kuitenkaan suostunut valottamaan asiaa sen enempää.

– Sanani olen asiasta antanut, joten en voi kertoa tässä vaiheessa mitään, Henriksson kommentoi.

Pääkallo.fi pisti Salibandyliiton julkistuksen tiimoilta käyntiin myös kisan. Mitä liitto julkistaa? Mikä on vuoden kovin salibandyuutinen? Vastaamalla voi voittaa salibandymailan. Kisaan voi osallistua joko Facebookissa tai Twitterissä.

Kisa käynnissä! Heitä oma arvaukseksi.Salibandyliitto julkistaa ennakkotiedon mukaan ison uutisen tämän viikon…

Julkaissut Pääkallo.fi 21. maaliskuuta 2016

Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus