Pääkallo.fi:n kävijäennätys taas uuteen uskoon – yli 150000 kävijää viikossa

Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen
Kuva: Anssi Koskinen

Parisen viikkoa sitten Pääkallo.fi:n toimituksessa paukuteltiin henkseleitä, kun ennätykset menivät uusiksi. Turhan ajoissa paukuteltiin, sillä nyt ne ennätykset on jo paperia.

Viime viikolla ennätykset menivät taas uuteen uskoon. Pääkallo.fi:ssä vieraili viikolla 15 (11.–17.4.2016) yhteensä 154 115 kävijää. Lukema on sivuston uusi ennätys. Eri kävijöitä oli 57 040. Sivunäytössä saatiin aikaiseksi myös varsin rapsakka lukema, kun niitä kertyi 351 914 kappaletta.

Facebookissa Pääkallo.fi:llä on vajaat 9 000 tykkääjää. Määrä ei ole kummoinen, mutta se on jo kohtuullista, että Pääkallo.fi:n Facebook-sivu tavoitti Superfinaali-viikolla 210 381 henkilöä. Eli toisin sanoen viime viikolla tuli muutama ihan onnistunutkin postaus. Rahalla/mainostamalla Pääkallo.fi ei FB-näkyvyyttä hanki.

Suomen salibandyhistorian ensimmäisen Superfinaalin lisäksi Pääkallo.fi:n lukijoita tuntuivat erityisesti kiinnostavan muun muassa Jarkko Niemisen salibandysopimus ja Salibandyliiton hallituksen tekemä päätös miesten liigapaikan täyttämisestä.

Vaikka pelit alkavat vähitellen olla tämän kauden osalta pelattu – tyttöjen MM-kisoja, muita maajoukkuepelejä ja Sveitsin finaaleja lukuuottamatta – niin Pääkallo.fi ei tietenkään hiljene, vaan paukuttaa menemään läpi kesän.

Pääkallo.fi tilastot, vko 15 (11.–17.4.2016):
154 115 kävijää yhteensä
57 040 eri kävijää
351 914 sivunäyttöä

Lähde: Google Analytics

4 comments

  1. Iso kiitos pääkallon poppoolle! Vaikka välillä tulee kuraa niskaan niin silti jaksatte palvella meitä sählyfaneja!

  2. Joo kiitos myös täältä suunnalta! Isoa duunia ja niinkuin ylläoleva hyvin totesi niin laji olisi paljon tylsempi ilman teidän duunia!

  3. Ilman teitä pääkallo tääl olis tylsää . Teette loistavaa työtä . KIITOS Siitä !!!!