Video: EräViikingit kylvetti SPV:tä suurin lukemin – Kailiala pääarkkitehtina

Miko Kailiala oli iskussa SPV:tä vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miko Kailiala oli iskussa SPV:tä vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Salibandyliigassa EräViikingit kaatoi SPV:n selkein 12-3 -lukemin.

Ottelu oli käytännössä ohi jo avauserän jälkeen, kun EräViikingit johti lukemin 6-1. Seuraavat erät se nakutteli edukseen molemmat lukemin 3-1.

Laajasti onnistuneen kotijoukkueen tehokkain oli Miko Kailiala pistein 3+1. Jani Kukkola teki kolme maalia, Mikko Sipilä nakutteli pisteet 1+2 ja Tuomas Iiskola syötti kolme osumaa. SPV:n Jari Hankkio oli mukana vieraiden kaikissa maaleissa pistein 1+2.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

4 comments

  1. Olipa epäammattimaista mökötystä Koposelta pressissä. Ymmärrettävästi tuollaisen tukkapöllyn jälkeen harmittaa, mutta kyllä sitä jotain järkevää päävalmentajan tulisi vastata. Ottaisi Hankkiosta mallia. Toki haastattelijakaan ei ihan täysiä pisteitä saa…

  2. Oli todella maittava olla pitkästä aikaa paikalla ja katsoa vielä kun oman kylän pojat veivät peliveljiä kuin litran mittaa. Oliko sitten joukkueella jäänyt jalat bussiin vai mistä johtui mutta todella vaisu esitys oli Speveltä.
    Mitä Koposen pressiiin tulee sanottakoon että lyhyestä virsi kaunis

  3. Ihan tyylikkäästi hoidettu pressi Koposelta, tuskinpa oikein oli muuta sanottavaa. Tai jos ois ollut, niin varmaan painokelvotonta.