Karhut tarjoili porilaisille aihetta riemuun sunnuntaina etenemällä Divarin välieriin. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Porin Karhut taisteli tiensä miesten Divarin välieriin nujertamalla Nurmon Jymy kahdesti peräkkäin. Lauantaina Jymy kaatui Nurmossa 7–8 ja sunnuntaina porilaiset olivat parempia 5–1-lukemin.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli vaiherikas. Molemmat kävivät kamppailun aikana johdossa, ja lopulta kolmannen erän viimeinen 10-minuuttinen ratkaisi voittajan. Ville Salonen iski Karhuille 6–7-johdon ajassa 55.25, ja vain 20 sekuntia myöhemmin Tomi Jerkku hiljensi nurmolaisyleisön.

Yksi puolivälierien komeimmista maaleista oli avausottelussa Eetu Sariolan laukoma osuma. 2–1-maalissa Sariola oli selin kohti Karhujen maalia, mutta tykitti pomppineen pallon komeasti ilmasta verkon perukoille. Maalin voi katsoa ensimmäisestä videosta ajasta 1.07 alkaen.

Toinen puolivälierä oli lukemiltaan selvempi. Jymy onnistui maalinteossa vain kerran isäntien viittä vastaan. Yksi ottelun hahmoista oli kaksi täysosumaa tilastoihinsa saanut Ville Salonen. Karhujen sentterin iskemä 3–1-alivoimamaali 10 minuuttia ennen loppua oli Jymylle paha takaisku.

Molempien otteluiden maalit voi katsoa alla olevista videoista.