Ulkomaat

Suomalaisduo joutui pettymään Ruotsin naisten finaalissa – Storvretasta miesten mestari

22.04.
2018
Ulkomaat

IKSU vei naisten mestaruuden. Kuva: perwiklund.se

Ruotsin Superliigan finaaliottelut pelattiin lauantaina Globenissa. Miesten mestariksi kruunattiin Storvreta, joka kaatoi Falunin finaalissa maalein 6-2. Naisten mestaruuden vei IKSU, joka päihitti KAIS Moran lukemin 4-2.

Naisten finaalissa nähtiin suomalaisväriä, kun My Kippilä ja Mira Wickman esiintyivät Moran paidassa. Puolustajana pelaava Kippilä vastasi hopeajoukkueen 4-2-kavennusmaalista. Ottelun tehopelaaja oli kahdesti maalannut IKSU:n Sofia Joelsson. Naisten finaalia seurasi paikan päällä yhteensä 10 898 silmäparia.

Kippilän maalin näet tästä:

Per Wiklundin kuvapaketti
Ottelutilastot

Miesten finaalin voittajajoukkueen riveissä oli suomalaisnimi, sillä Hannes Öhman toimii joukkueen apuvalmentajana. Storvretan onnistujia ottelussa olivat Valdemar Alroth ja Albin Sjögren, jotka naulasivat pisteet 1+1 mieheen. Kyseessä oli ensimmäinen kerta kun Falun hävisi finaalissa. Storvreta juhli mestaruutta viimeksi vuonna 2016.

Ruotsin miesten Superfinaalia seurasi yhteensä 13 590 katsojaa.

Per Wiklundin kuvapaketti
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen