Liigat

Tähtihyökkääjä valaisi suunnitelmiaan – Peter Kotilainen siirtyy ulkomaille

24.04.
2018
Liigat

”Häviäminen sattuu joka kerta enemmän. Tänä vuonna se sattu enemmän kun koskaan”, Peter Kotilainen (edessä) kirjoitti sometilillään. Kuva: Anssi Koskinen

Tuore SM-hopeamitalisti Peter Kotilainen jättää Jyväskylän Happeen ja samalla myös kotimaisen Salibandyliigan. Kotilainen paljasti Instagram-tilillään suuntaavansa ulkomaille.

Lauantaina pelattu miesten Superfinaali päättyi Happeen osalta tappioon Tampereen Classicia vastaan. Tuoreimpaan maajoukkueeseenkin nimetty Kotilainen loukkasi finaalin avauserässä takareitensä, eikä pystynyt jatkamaan peliä.

Kotilainen kirjoitti pettymykseen päättyneestä Superfinaalista tiistaina julkaisemassaan Instagram-päivityksessä.

– Häviäminen sattuu joka kerta enemmän. Tänä vuonna se sattu enemmän kun koskaan. Tää yhteisö tulee olemaan aina isoin asia mun elämässä, viime MM-kisojen parhaaksi valittu pelaaja aloitti.

– Pelini suomessa ja @happeefloorball päättyy tähän mutta vain hetkeksi. Tulen takasin se on pomminvarma. Hirvirytke jatkuu jokatapauksessa ja hirvisydän sykkii sydämmessä. Uransa lopettaneen hienon miehen VM Hynysen sanat lauantaina pelin jälkeen ”pelatkaa jätkät aina faneille ne on tärkeimmät” pitää täysin paikkansa. Ilman heitä emme näitä hetkiä ja tunteita saada kokea, hän jatkoi.

Kotilainen ei kuitenkaan paljastanut vielä ensi kauden seuraansa.

Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen