Juniorit

Viime hetken muutos MM-joukkueeseen – Sotala pikahälytyksellä Sveitsiin

02.05.
2018
Juniorit

Juulianna Sotala (toinen vas.) nähdään sitten U19-ikäluokan MM-kisoissa. Kuva: Jarmo Koskela

Suomen U19-tyttöjen joukkue aloittaa tänään klo 17 Sveitsin St. Gallenissa taistelun maailmanmestaruudesta, kun vastaan asettuu klo 17 Suomen aikaa Puola. Suomen joukkueeseen tuli viime hetken muutos, kun puolustaja Juulianna Sotala korvaa loukkaantuneen Nea Keihään.

Puolustaja Nea Keihäs loukkaantui tiistain viimeistelyharjoituksissa eikä ehdi toipua pelikuntoon enää näihin kisoihin. Niinpä kotimaasta hälytettiin pelaavaan kokoonpanoon SB-Pron Juulianna Sotala, joka hyppää kaukaloon jo illan avausottelussa.

Sotala ehti jo tänä keväänä voittaa SB-Pron paidassa naisten Suomen mestaruuden syötettyään Superfinaalissa Classicia vastaan yhden maalin. U19-maajoukkueessa hänellä on tilillään yksi ottelu.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.