Video: Oululaisduo liekeissä paikallistaistossa: kaksi upeaa maalia 19 sekunnissa

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Miesten Divarissa pelattiin Cup-panoksella lauantain kierroksella. Sarjapisteet ja jatkopaikan Cupissa nappasi Oulussa pelatussa ottelussa Merikoski SBT, kun se kaatoi Limingan Niittomiehet 6–5.

Yli 600 Kastelliin saapunutta katsojaa pääsivät todistamaan jännittävää paikallisottelua. Merikosken riveistä edukseen erottui jälleen huima ykkösvitja.

Vesa Heikkinen paukutti tehot 2+3, Matti Viitajylhä 2+1 ja Mika Heiskanen 2+0. Heidän viisikkonsa iski Merikosken jokaisen maalin.

Näyttävimmät osumat syntyivät toisessa erässä. Ensin Viitajylhä naputteli hienolla jättösyötöllä Heikkiselle avopaikan, josta hyökkääjä ei erehtynyt.

Ainoastaan 19 sekuntia myöhemmin sama duo oli asialla. Hienojen poikittaissyöttöjen jälkeen oli Viitajylhän vuoro viimeistellä, ja kotijoukkue meni 3–2-johtoon. Heikkinen iski voittoon riittäneen 6–4-maalin alivoimalla päätöserässä.

Merikoski nousi voiton ansiosta kahdeksanneksi. Niin ikään yhdeksän pistettä kerännyt LNM on pari sijaa ylempänä sarjataulukossa. Heikkinen johtaa myös Divarin pistepörssiä.

Ottelutilastot