KalloCast: Miksi huippuvireinen Jari Hankkio ei mahtunut MM-joukkueeseen?

Kuva: Toni Lötjönen

Kuva: Toni Lötjönen

Salibandypodcast KalloCast on edennyt neljänteen jaksoonsa. Tällä viikolla jaksossa puidaan ensiksi hiukan MM-valintoja, jonka jälkeen siirrytään Salibandyliigan tilannekatsaukseen ja SPV-Classic-pelin otteluennakkoon.

Salibandyohjelman juontajaparina toimivat Pääkallo.fi:n päätoimittaja Joel Siltanen ja Toni ”Ylijohtava” Lötjönen, ja audionauha tuotettiin Gamesaverin tiloissa.

Kuuman peruna alkuun nostetaan Jari Hankkio, joka on ollut huippuvireessä syksyn liigakentillä. Hankkiota ei kuitenkaan valittu Suomen MM-ryhmään. Miehen otteet ja nimi vilahtavat myös myöhemmissä osioissa.

Salibandyliigan suhteen puidaan sarjatilannetta erinäisistä lähtökohdista ja pohditaan joukkueilleen tärkeimpiä pelimiehiä. Otteluennakossa tarkastellaan sunnuntain kärkipelin lähtökohtia.

Lopussa on tietenkin myös tietovisa, jossa Lötjönen pääsee kysyjämestariksi, eikä malta olla kysymättä kysymystä itsestään.

KalloCast löytyy Soundcloudista tästä osoitteesta ja voit halutessasi seurata tiliä, niin pysyt hereillä uusien jaksojen suhteen. KalloCast löytyy nyt myös Acast-palvelusta.

Miksi Jari Hankkio ei ole MM-joukkueessa?
00.00-13.27

Katsaus Salibandyliigaan:
13.28-40.10

Otteluennakko huippupelistä SPV-Classic:
40.11-57.10

Tietovisa:
57.11-65.18