Divarit

Kooste: Maalijuhlat Divarin paikallispelissä – Mika Moilanen nousi ratkaisijaksi

09.11.
2018
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Tikkurilan Tiikerit ja ErVi Akatemia kohtasivat viime sunnuntaina miesten Divarin pelissä Vantaalla. ErVi Akatemia vei voiton jännitysnäytelmästä maalein 8-7 Mika Moilasen jatkoaikamaalilla.

Ottelun viimeiseen erään lähdettiin tilanteessa 3-2, joten viimeisellä kaksikymppisellä nähtiin iso kasa maaleja. Tiukka kamppailu tiivistyi viimeiselle kympille, kun Akatemia nousi ensin 6-5-johtoasemaan, jonka Tiikerit käänsi kotijoukkueen yhden maalin johdoksi, kun peliaikaa oli kolme minuuttia jäljellä. EV Akatemia tuli kuitenkin vielä tasoihin Joni-Jesper Niinikosken maalilla, ja Moilasen jatkoaikaratkaisu syntyi ajassa 62.28.

Moilanen ja Joni-Jesper Niinikoski olivat joukkueensa tehomiehiä pistein 3+1. Kaksi vuotta sitten maailmanmestaruutta juhlinut Moilanen on pelannut nyt kolme ottelua Akatemian kanssa, ja nähdään oletettavasti vielä liigakentilläkin tällä kaudella. Tiikereiden Joakim Lund iski kamppailussa hattutempun.

Kaksi pistettä napannut EV Akatemia jatkaa Divarin viimeisellä sijalla. Tiikerit sai yhden pisteen ja on kahdeksantena.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen