Kooste: Nopea oivallus vaparissa johti voittomaaliin cupin ottelussa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kirkkonummi Rangers ja FBC Turku mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Suomen Cupin neljännesvälierissä Kirkkonummella. FBC Turku eteni puolivälieriin voittamalla pelin maalein 4-3.

Turkulaisvieraat pääsivät 2-0-johdossa ensimmäiselle erätauolle. Kotijoukkue osui kahdesti toisen erän ensimmäisellä kympillä, ja toinen osumista syntyi Joona Heiskasen viiden minuutin jäähyn aikana. FBC osui saman vitosen aikana myös alivoimalla Miika Hämäläisen toimesta.

Vieraiden neljäs syntyi, kun joukkue lähti vaihtamaan kesken vapaalyönnin ja samoin teki Rangers. Oskari Laaksosen nopea oivallus löysi Saku Hirmaston, jonka maali jäi voitto-osumaksi. Rangers osui vielä viimeisellä kympillä, mutta ei päässyt maalia lähemmäksi.

Ottelussa kahden pisteen onnistujia olivat Rangersin Teppo Salo (1+1) ja FBC Turun Antti Kokko (0+2). FBC Turun puolivälierävastus selviää perjantain puolivälieräparien arvontatilaisuudessa.