Liigat

HäSa: Steelers-luotsi tuohtui torstain liigapelin jälkeen: ”S**tanan parivaljakko tuolla ratkaisi kolme pojoa tänään”

11.01.
2019
Liigat

Petri Kemppainen ei ollut tyytyväinen Steelers-ErVi -pelin tuomaritoimintaan. Kuva: Esa Takalo

Hämeenlinnan Steelersin ja EräViikinkien välinen Salibandyliigan runkosarjan peli pelattiin torstaina Hämeenlinnassa. Steelersin dramaattisluontoiseen 5-4-jatkoaikavoittoon päättynyt kamppailu aiheutti myös jälkipyykkiä.

Steelers johti peliä kolmella maalilla vielä 2,5 minuuttia ennen loppua, mutta ErVi naulasi kolme maalia ilman maalivahtia. Tasoitus syntyi ajassa 59.59 Lauri Kapasen toimesta, mutta voittomaalin iski kotijoukkueen Nico Jonaeson ajassa 63.05. Ottelun pistejako meni siten, että Steelers sai kaksi pistettä ja EräViikingit yhden.

Hämeen Sanomat julkaisi torstaina ottelusta kertovan artikkelin, jossa Steelers-päävalmentaja Petri Kemppainen kertoi melko suorasukaisia kommentteja. Kemppainen sälytti osan joukkueensa epäonnistumista ottelun tuomariparin Riku Tervosen ja Joni Leväjärven niskaan.

– Kyllä mä sanon, että tuo saatanan parivaljakko tuolla ratkaisi kolme pojoa tänään. Ei ihme, että he kävivät divarista hakemassa vauhtia.

– Totta kai meidän olisi pitänyt paremmin puolustaa se loppu, mutta ihan farssi tuolta kaksikolta, Kemppainen tykitti lehden haastattelussa.

Ottelun aikana ja sen jälkeen puhutti myös tilanne, jossa Steelers-tähti Ville Lastikka vaikutti loukkaantuvan pahemman luontoisesti. Yle kertoi kuitenkin samana iltana, että tilanne ei ollut niin paha kuin alkuun uumoiltiin.

– Murtumat on suljettu pois. Luut ovat kunnossa, solisluut ja kaikki. Näillä näkymin selvisimme säikähdyksellä, mutta ei sitä viitsi ruveta arpomaan ennen kuin saadaan tietää, Kemppainen sanoi Ylelle.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen