Divarit

KalloCast: Ennakkospekulaatioissa Salibandyliigan finaalisarja: ”TPS vie 4-2”

11.04.
2019
Divarit

Classic ja TPS aloittavat finaaliväännöt lauantaina. Mestari selviää paras seitsemästä -sarjassa. Kuva: Esa Takalo

KalloCastin jaksossa numero 22 fokus on lauantaina alkavissa Salibandyliigan miesten finaaleissa, joissa vastakkain asettuvat kestomenestyjä Classic ja finaalien ensikertalainen TPS.

Ajankohtaisissa aiheissa pohditaan tällä kertaa pronssiottelua ja sen mielekkyyttä. Lisäksi keskustelua käydään finaalisarjan tuomariasetteluista ja pohditaan finaalisarjan sekä Superfinaalin eroja näkyvyyden kannalta. Osansa saa myös liigakarsinnat, joissa ÅIF on tekemässä kovaa temppua Karhujen kustannuksella. Ennen finaalipuintia spekuloitiin loppuun saakka jo menneet välierät, joissa Classic päihitti Oilersin 4-0 ja TPS SPV:n 4-2.

Finaaleista nostettiin esille useita pointteja. Millä keinoilla TPS voi haastaa Classicin? Korostetaanko kokemuksen merkitystä liikaa? Mikä on TPS:n finaalipaikan merkitys koko suomalaiselle salibandylle? Mitkä ovat Classicin heikkouksia? Miten joukkueiden eri osa-alueiden materiaali vertautuu keskenään? Saadaanko Turku vs. Tampere -asetelmasta revittyä jotain ylimääräistä irti? Viekö Classicin ylivoima kiinnostuksen koko suomalaisesta salibandysta? Tietysti lopuksi myös spekuloidaan miten sarja tulee päättymään.

KalloCast on tuotettu yhteistyössä Gamesaverin kanssa ja sen teknisenä tukena toimi Anssi Karjalainen. Löydät podcastin myös Acastista ja iTunesista.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen