Divarit

Sariolasta Jymyn manageri – Eteläaho ja Palomäki jatkavat

06.04.
2019
Divarit

Olli-Jussi Sariola toimii ensi kaudella Nurmon Jymyn managerina. Kuva: salibandy.fi

Nurmon Jymy esitteli torstaina Facebook Live -tiedotustilaisuudessa ensi kauden kuvioita.

137 Divarin ottelua Woodcuttersissa, SB Vaasassa ja Jymyssä pelannut Olli-Jussi Sariola, 30, on ensi kaudella joukkueen manageri.

– Siviilipuolen kiireet eivät enää antaneet myöten Divarin tason reenaamiselle ja matkustamiselle. Viisi vuotta kun on ollut Jymyn edustuksen mukana, niin haluaa kuitenkin olla osa tätä perhettä edelleenkin. Vienolan Artolle iso kiitos työstä edustusjoukkueen eteen, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Omat vahvuuteni on siviilissä talouspuolella, jota koitan saada näkymään myös edustusjoukkueen toiminnassa, Sariola kertoi.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho jatkaa pestissään ja samoin tekee joukkueenjohtaja Petri Ranta.

– Viime kausi meni niinkuin meni ja nyt on ladattu akut tulevaa kautta varten. Halutaan kehittyä taas paremmaksi ja pelata viihdyttävää salibandy. Potentiaalia tulevan kauden joukkueessa tulee jälleen olemaan, Eteläaho kommentoi.

Tärkeä pelaajakiinnitys on Hannu Palomäki, joka pelasi viime kaudella vain seitsemän ottelua. Jymy tosin voitti jokaisen noista otteluista, ja sen myötä Palomäki valittiin helmikuun parhaaksi Divarissa. Ensi kauden kapteeni on pelannut urallaan 116 Divarin ottelua SB Vaasassa sekä Jymyssä tehoin 82+83=165.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen