Divarit

Oulussa luotetaan yhteistyön voimaan – OLS ja SSRA farmiyhteistyöhön

31.05.
2019
Divarit

OLS tekee ensi kaudella farmiyhteistyötä SSRA:n kanssa. Kuva: Ari Arola

Miesten Salibandyliigassa pelaava OLS ja kakkosdivisioonan SSRA tekevät tulevalla kaudella farmiyhteistyötä.

Seurat julkaisivat asiasta uutisen torstaina. OLS teki viime kaudella samanlaista yhteistyötä Divarin LNM:n kanssa, mutta nyt yhteistyöseuraksi valikoitui saman kaupungin Rankat Ankat, joka ylsi menneellä kaudella Divarin karsintojen toiseen vaiheeseen asti.

– Ankoista löytyy muutamia todella mielenkiintoisia pelureita. Tällä tavalla pystytään seuraamaan näiden pelaajien kehittymistä läheltä ilman suurta painetta siitä, että heille olisi välittömästi löydyttävä meiltä iso rooli. Samalla se kuitenkin mahdollistaa nopean reagoinnin kauden aikana, jos näyttää siltä, että meillä on tarvetta lisävahvistuksille, OLS:n liigamiesten päävalmentaja Jani Lipsanen kommentoi seuran sivuilla.

Seurojen väliset neuvottelut käytiin uutisen mukaan hyvässä yhteistyöhengessä.

– Tässä on menty alusta asti hyvin pelaajalähtöisesti, kun on mietitty mahdollista yhteistyötä. Olen iloinen, että OLS näkee meidän pelaajissa samaa potentiaalia kuin itse, SSRA:n Jani Laukko sanoitti.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen