Liigat

Maailmanmestari jatkaa TPS:ssa seuraavat kaksi kautta – ”Meillä jäi hommat kesken”

07.06.
2019
Liigat

TPS:lla mieluisia uutisia. Mikko Hautaniemi jatkaa kaksi seuraavaa kautta. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

Kesäkuun aikana 30 vuotta täyttävä Mikko Hautaniemi jatkaa uraansa Turun Palloseurassa. Hautaniemi on solminut seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Hautaniemi oli viime kaudella TPS:n avainpelaajia, kun joukkue ylsi ensi kertaa SM-mitaleille ja hopealle asti. Runkosarjassa hän iski pisteet 21+11, mutta pudotuspeleissä hän nousi joukkueensa ykköshyökkääjäksi ja takoi 25 tehopistettä (17+8).

Hautaniemi pelasi aiemmin usemman kauden Sveitsissä, mutta Suomessa mies on edustanut vain yhtä seuraa eli TPS:aa 114 runkosarjan ottelun verran (91+48).

– TPS on ainoa joukkue, jossa halusin viime kauden jälkeen jatkaa. Meillä jäi hommat kesken.

– Jengi on vahva ja siitä mihin jäätiin pitää parantaa. Meillä on vielä takamatkaa tuonne kärkeen. Uusi valmentaja on repinyt joukkueistaan maksimit irti aikaisempina kausina ja samaa haetaan täällä, joten innolla odotan tulevaa. Pitää lyödä sisään, Hautaniemi paalutti seuran sivuilla.

Viime kauden aikana laituri nousi myös maajoukkuerinkiin ja edusti Suomea ensi kertaa MM-tasolla. Prahan MM-kisojen tuliaisina oli MM-kultamitali.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen