Liigat

NST:n naisten joukkue julkaisi perjantaina kymmenen pelaajasopimusta

11.08.
2019
Liigat

Jonna Kelaranta (valkoisissa) jatkaa NST:ssä. Kuva: Anssi Koskinen

Lappeenrannan NST pelaa ensi kaudella naisten liigan B-tasolla. Seura on tiputellut viikolla uusia pelaajasopimuksia ja perjantaina julkaistiin seitsemän lisää.

Maalivahtiosastolle nostettiin omista junioreista Nea Kero, jolla ei ole vielä pääsarjakokemusta tilillään. Miia Maaranen siirtyy Lappeenrantaan Mikkelin Hatsinasta, ja häneltäkään ei löydy toistaiseksi pääsarjakokemusta.

Vilma Halkola, 21, on pelannut urallaan 48 liigapeliä (3+2) JoKassa sekä NST:ssä, ja jatkaa edelleen toiseksi mainitussa. Saana Karilahden, 20, liigaura on kulkenut samoja uria kuin Halkolan, ja Karilahti on pelannut samoissa seuroissa yhteensä 40 liigapeliä (6+1). Jonna Kelaranta, 29, pelasi viime kaudella ensimmäiset 16 liigapeliään NST:ssä ja jatkaa myös Lappeenrannassa.

Silva Jääskeläinen, 25, siirtyy joukkueeseen Mikkelin Hatsinasta. Jääskeläinen pelasi Salibandyliigaa Happeessa kaudella 2015-16 tehoin 2+4. Veera Pulkkinen ja Veera Lokka siirtyvät Lappeenrantaan samasta seurasta. Kummaltakaan ei löydy aiempaa pääsarjakokemusta tililtään.

Petra Mussalo siirtyy Lappeenrantaan turkulaisesta FBC Loistosta. Mussalo, 22, on pelannut aiemmin urallaan 38 liigapeliä Crackersissa ja PSS:ssa (2+9). Keväällä 2017 hän saavutti pronssia porvoolaisten paidassa. Uutena edustuspelaajana ensi kaudella nähdään Saimi Asikainen, joka nostettiin edustusjoukkueeseen seuran junioreista.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen