Kailiala sivuun loukkaantumisen myötä – ”Kaiken mennessä hyvin, olen marraskuussa takaisin askissa”

Miko Kailiala on pois kaukalosta ainakin lokakuun ajan. Kuva: Anssi Koskinen

Miko Kailiala on pois kaukalosta ainakin lokakuun ajan. Kuva: Anssi Koskinen

TPS tiedotti tiistaina, että sen tähtihyökkääjä Miko Kailiala on sivussa ainakin ”muutaman viikon”. Kailialan omien kommenttien perusteella paluu kaukaloon tulee tapahtumaan marraskuussa, jos kaikki menee hyvin.

Kailiala on ollut poissa kaukalosta muutaman ottelun ajan.

– Harmittaa tietenkin todella paljon. Mun paikka on kentällä johtamassa tätä porukkaa, mutta nyt se ei ole ikävä kyllä mahdollista. Loukkaantuminen tapahtui Oilers-pelin ekassa erässä. Sen pelin pystyin pelaamaan vielä hammasta purren buranan ja adrenaliinin voimalla, mutta seuraavina päivinä oli hakeuduttava hoitoon. Vamma on mulle täysin uusi. Kuntoutus alkoi eilen ja kaiken mennessä hyvin, olen marraskuussa takaisin askissa.

TPS:n pääluotsi Janne Kainulainen harmitteli Kailialan tilannetta.

– Urheilu on joskus epäreilua ja toivotaan Miklulle pikaista paranemista. Meillä on onneksi rautainen ammattilainen hoitamassa loukkiosastoa joka päivä. Otetaan nämä ennemmin nyt kuin keväällä, Kainulainen sanoi.

TPS:n kausi on alkanut takkuisasti. Joukkue on hävinnyt kolme ensimmäistä peliään.

TPS:n uutinen