Tiikereille historiallinen avausvoitto liigassa – nousi tasoihin 24 sekuntia ennen loppua

Toni Rintala iski kolme pistettä vanhaa seuraansa vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Toni Rintala iski kolme pistettä vanhaa seuraansa vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Esport Oilers ja Tikkurilan Tiikerit mittelivät perjantaina miesten Salibandyliigan merkeissä Espoossa. Tikkurilan Tiikerit otti liigahistoriansa ensimmäisen voiton kaatamalla Oilersin jatkoajalla maalein 7-6.

Oilers sai peliin hyvän alun, ja Matias Juuranto, Riku Holopainen, Antti Suomela sekä Justus Kainulainen veivät joukkueen 4-0-johtoon toisen erän alussa. Toinen erä oli kuitenkin Tiikereiden ja kolmoserään mentiin 5-4-kotijohdossa.

Tiikerit tuli tasoihin viimeisen kympin alussa Joakim Lundin maalilla. Matias Veikkola vei kotijoukkueen johtoon vielä pari minuuttia ennen loppua. Vantaalaiset saivat kuitenkin vielä ylivoiman, ja hakivat tasoitusta ilman maalivahtia. Ajassa 59.36 Tomi Palin toi vieraat tasoihin ylivoimalla ja ilman maalivahtia.

Tiikereiden sankariksi nousi Yannick Lindroos, joka täräytti voittomaalin kellon näyttäessä 62.22. Tiikereiltä vahvassa lyönnissä olivat varsinkin Lindroos ja Toni Rintala, jotka naulasivat 1+2 mieheen. Nemo Sipilä torjui maalillaan 22 laukausta. Vielä viime kaudella espoolaisten A-pojissa pelanneet Lindroos, Rintala, Sipilä, Robert Tarkkanen ja Christian Remes siirtyivät kesällä Oilersista Tiikereihin, mikä saattoi antaa lisävirtaa otteluun.

Tiikerit nousi kahden pisteen keräämisen myötä sarjataulukon toiseksi viimeiseksi. Oilers jatkaa sarjakolmosena.

Ottelutilastot
Viikon tuloksia täällä
Heikosti osunut VeikkausTV-ennakko täällä