Liigat

Vuoden 2019 salibandykuvan nappasi Anssi Koskinen – ”Hyvä tilanne voittaa aina teknisen täydellisyyden”

24.01.
2020
Liigat

Äänestyksen voittaja tulee tässä. Kuva: Anssi Koskinen

Viime viikolla käynnistettiin vuoden 2019 salibandykuvan metsästys Pääkallon Instagram-tilillä.

Kilpailu on päättynyt ja voittajaksi äänestettiin Anssi Koskisen kuva maalivahdista, joka ikään kuin ”lensi” ilmassa. Ääniä laskettiin Instagram-kuvien sekä tarinoiden näyttökerroista, tykkäyksistä ja kommenteista.

Koskisen kuva sai laskennallisesti 32,75 % huomioista. Kakkoseksi ylsi Ari Arolan kuva, joka keräsi 22,17 prosenttia huomioita.

– Kuva on länsirannikon kakkosdivarin arkiottelusta SB Hirvensalo – SBS Wirmo ja päähenkilönä ruutuun heittäytyy Wirmon peliä avaava maalivahti Aleksi Vainio. Urheilukuvaustaustoitukseksi tilanteesta on yhdeksän ruutua: 7 ruutua sekavasta torjuntatilanteesta maalilla ja kaksi tuosta heitosta – palloa ei näy juuri missään. Polttoväli 135mm, suljinaika 1/2000 ja tarkennus hiukan ohi, mutta aivan riittävän lähelle Instagram-kuvakokoon. Hyvä tilanne voittaa aina teknisen täydellisyyden, Koskinen kommentoi voittajaotostaan.

Anssi Koskinen kertoi voittajakuvansa ottohetkestä. Kuvat: Anssi Koskinen

Lisätietoja kilpailusta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Vielä yksi ehdokas! Toimituksen kömmähdyksen johdosta yksi kelpo ehdokas meinasi jäädä kyydistä, mutta täältä pesee! Kuvatekstikin löytyy: ”O2-Jyväskylän supersunnuntaina todelliset pelimiehet erottuivat edukseen. Jos peliä pelataan kentän toisessa päässä, kannattaa palautella kunnolla.” •••• Vuoden 2019 salibandykuvaehdokkaat ovat nyt esillä Pääkallon instassa ja voit äänestää tykkäämällä suosikkikuvastasi. Äänestysaikaa on torstaihin 23.1. asti. Nappaa myös tili seurantaan! 💀 •••• Ehdokas nro 5️⃣: 📷 Esa Jokinen / @esa1612 •••• #salibandy #säbä #salibandyliiga #innebandy #floorball #florbal #unihockey #unihoc #saalihoki #UG20 #vuodenkuva #sports #year2019 #athletes #urheilu #actionphotography #urheilukuvaus

Henkilön Pääkallo.fi (@paakallofi) jakama julkaisu

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen