Liigat

Classicin naisten ensi kauden luotsi julkaistiin – Nieminen ottaa vetovastuun

17.02.
2020
Liigat

Pekka Nieminen ottaa valmennusvastuun Classicin naisten liigajoukkueesta. Kuva: Classic

Naisten Salibandyliigan Classicin ensi kauden päävalmentajaksi on nimitetty maalivahtilegenda Pekka ”Nupi” Nieminen. Nieminen seuraa pestissä Jami Herralaa, joka suuntaa ulkomaille.

Nieminen kommentoi valintaansa Classicin tiedotteessa.

– Hyvillä ja odottavin mielin luonnollisesti odotan tulevaa kautta ja olen kiitollinen tarjotusta mahdollisuudesta. Tämän kauden tosipelit ovat vielä edessä, joten keskittyminen on nyt vain niissä. Sen verran olen ehtinyt ensi kautta pohtimaan, että haluan kesän ja syksyn aikana saada sitoutuneen, hyvähenkisen ja urheilullisen joukkueen tekemään yhteistä matkaa.

Oululaislähtöinen Herrala kiitteli Classicin johtohahmoja.

– En voi sanoin kuvata, kuinka uskomattoman hienot vuodet Familyssä ovat takana. Kun ”Passo” ja ”Herne” soittivat, että kiinnostaako tulla Tampereelle niin ajattelin heti, että nyt on sauma oppia paljon tästä lajista ja yleensäkin päästä seuraamaan miten asiat tehdään maailman parhaassa seurassa. On ollut etuoikeus olla osa tätä perhettä ja ehkä tulevaisuudessa vielä tie tuo tänne takaisin. Kauden jälkeen tulee uudet kuviot, mutta nyt on aika keskittyä siihen, että kevät jatkuu pitkälle täällä.

Pasi ”Passo” Peltola antoi taasen Herralalle krediittiä valmennusvuosistaan seurassa.

– Ensinnäkin haluan sanoa, että haikein mielin luovutaan Jamista. Hieno mies pohjoisesta, josta kasvoi osa Classic Familya isolla, isolla sinisellä sydämellä. Vielä ei tietenkään ole jäähyväisten aika sillä kautta on vielä paljon jäljellä. Onneksi naisten edustusjoukkue jatkaa vahvoissa käsissä, kun Pekka Nieminen saadaan joukkueen peräsimeen. Julkaisemme myöhemmin muun valmennuksen ja taustaorganisaation, joka tulee olemaan kokonaisuudessa varsin vahva.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen