Liigat

Naisten liiga valmiina pudotuspeleihin – PSS nousi piikkipaikalle

09.03.
2020
Liigat

PSS jatkaa pudotuspeleihin sarjan ykköspaikalta. Kuva: Jarmo Koskela

Porvoon Salibandyseura lähtee naisten Salibandyliigan pudotuspeleihin ykköspaikalta. Tänään PSS nousi SB-Pron vieraana neljän maalin takaa 7–5-voittoon ja suisti samalla mestarit kakkosiksi.

SB-Pro johti viime kevään finalistien kohtaamista yhdeksän minuutin jälkeen 4-0 ja vielä toisessa erässä 5-2, mutta sitten Ella Holmberg, Inka Lampinen, Fanny Holmberg ja Annika Hautojärvi pommittivat ”Pessin” 13 minuutissa rinnalle ja ohi. SB-Pro ei kyennyt enää vastaamaan, ja puolitoista minuuttia ennen ottelun loppua Fanny Holmberg nosti vielä viimeisen niitin tyhjään verkkoon.

Sijoitussarja B:ssä Koovee löi Tampereen paikallisottelussa Classicin 10-2, ja kaikki on valmista ensi keskiviikkona Helsingissä odottavaan puolivälieräparien valintaan. Pudotuspeleissä kauttaan jatkavat PSS (1.), SB-Pro (2.), EräViikingit (3.), Koovee (4.), Classic (5.), TPS (6.), FBC Loisto ja SSRA.

Naisten Salibandyliigan karsinnan ykkösvaiheessa ÅIF kaatoi vieraissa Steelersin 5-3 ja varmisti liigapaikkansa myös ensi kaudeksi voitoin 2-0. Toisessa parissa NST siirtyi 1–0-johtoon LoSBia vastaan voittaessaan kotonaan 5-1.

Teksti: Salibandyliitto

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi