Divarit

Pääkallo.fi nostelee menneen kauden visuaalisia kohokohtia esiin – vinkkaa meille sopivia kuvia

28.03.
2020
Divarit

Pääkallo.fi:lle voi vinkkailla nyt komeimpia salibandykuvia kaudelta 2019-20. Kuva: Juha Käenmäki

Pääkallo.fi tekee kevään aikana Instagramissa nostoja kesken jääneestä salibandykaudesta 2019-2020. Kohokohtia, vauhdikkaita tilanteita, pelaajia, tunnelmia ja tunteita.

Tilillä on jo julkaistu joitain kuvia, mutta pyydämme myös lukijoita vinkkaamaan potentiaalisia kuvia, joita voidaan nostaa tilin toimesta esille. Jos haluat ehdottaa kuvanostoja päättyneeltä kaudella, käytä IG-päivityksessäsi hashtagia #pääkallopoiminnat. Kuvien ei tarvitse välttämättä olla pääsarjatasolta.

KalloCastilla on nykyisin myös Instagram-tili minkä löydät täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Pääkallo.fi tekee kevään aikana Instagramissa nostoja kesken jääneestä salibandykaudesta 2019-2020. Kohokohtia, vauhdikkaita tilanteita, pelaajia, tunnelmia ja tunteita. Kuvakierros aloitetaan Porvoosta. Linda Törnqvist pelasi hyvillä tehoilla naisten salibandyliigassa (NLA) toiseksi sijoittuneen PSS:n ykköskentässä puolustajana ja pelintekijänä. Kuvassa Törnqvist ottelussa Classicia vastaan 16.2.2020. Jos haluat ehdottaa kuvanostoja päättyneeltä kaudella, käytä IG-päivityksessäsi hashtagia #pääkallopoiminnat PS. PSS:n naisten pelipaidat ovat myynnissä joukkueen Facebook-sivuilla. Pelaajien signeeraamien paitojen huutokauppa päättyy perjantaina. … 📷 Jarmo Koskela / @koskela_sportsphotos … #salibandy20192020 #highlights #pääkallopoiminnat #salibandy #floorball #florbal #innebandy #unihockey #unihoc #saalihoki #sportsphotography #sportsphotographer #urheilukuvaus #photography #photooftheday

Henkilön Pääkallo.fi (@paakallofi) jakama julkaisu

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen