Divarit

Riihimäki ja Lehtisalo jatkavat Kooveen pääkäskijöinä

17.03.
2020
Divarit

Arto Riihimäki jatkaa Kooveessa. Kuva: Esa Takalo

Naisten Salibandyliigassa pelaava Koovee teki kaksivuotisen jatkosopimuksen Kari Lehtisalon kanssa ja samanlaiseen jatkoon päädyttiin myös miesten Divarin joukkueen pääkäskijän Arto Riihimäen kanssa.

Kauden päättyivät koronaviruksen vuoksi siten, että miesten joukkue ehti selvittää paikkansa Divarin välierissä ja naisten liigan puolivälivälierissä.

– Oli luonnollista jatkaa sopimusta seuran kanssa ja itselleni nimenomaan jatkuvuus on tärkeää. Roolissani joukkueen päävalmentajana ja valmennuspäällikkönä olen tehnyt paljon muun henkilökunnan ja valmentajien kanssa kauden aikana suunnitelmia seuran tulevaisuuden eteen ja se työ olisi ollut vaikeaa jättää kesken. Miesten edustusjoukkueen osalta muutettiin paljon ja sen rakentaminen on myös itselle erittäin mieluisaa tuleville kausille, vaikka tälle kaudelle ei pelillistä huipennusta saatukaan, Riihimäki sanoitti.

NLA:n runkosarjassa neljänneksi yltänyt Koovee ei ehtinyt vielä aloittaa jatkopelejä ennen kauden päättymistä.

– Hyvistä lähtökohdista olimme lähdössä pudotuspeleihin ja uskon, että mitalipeleissä olisi varmasti oltu mukana. Joka tapauksessa kausi on tuonut paljon hyvää, uudet pelaajat on saatu hienosti mukaan toimintaan ja roolit joukkueessa ovat löytyneet, treenien taso ja pelaajien sitoutuneisuus on ollut hyvällä tasolla ja tästä onkin hyvä lähteä rakentamaan uutta kautta, Lehtisalo kommentoi.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen