Liigat

Kolme kokenutta pelaajaa jatkaa Jymyssä – ”Yllättävän helppo päätös”

21.04.
2020
Liigat

Erik Hätkösen ura jatkuu Jymyssä. Kuva: Juha Käenmäki

Nurmon Jymy on julkaissut viime aikoina kolme merkittävää jatkosopimusta. Hyökkääjä Erik Härkönen sekä puolustajat Ville Rynnäs ja Arttu Kukko jatkavat ensi kauden liigaseurassa.

Härkönen, 32, on kuusinkertainen SM-mitalisti (3-1-2) SPV:stä. Taitava hyökkääjä onkin pelannut urallaan 296 liigapeliä SPV:ssä ja SalBassa (151+70). Viime kaudella 26 Divarin peliä tuottivat tehot 33+13.

– Hyvät on fiilikset jatkosopimuksesta. Oli yllättävän helppo päätös jatkaa vielä pelaamista. Joukkueen kasaaminen on hyvällä mallilla, joten innolla odotan tulevan kauden alkua, Härkönen kommentoi seuran sivuilla.

Kulttipelaaja Ville Rynnäs, 34, jatkaa myös joukkueessa. Rynnäs on kokenut pelaaja Divarissa ja takana on 215 Divarin ottelua (36+62) SBandyssa, Blue Foxissa, Karhuissa ja Jymyssä. Rynnäs pelasi toissakaudella 31 liigapeliä SPV:ssä (0+2) ja saavutti SM-pronssia.

– Jymyssä jatko oli itselleni selkeä päätös, sillä lähdin jo viime kauteen sillä mentaliteetillä, että voitamme sarjan ja nousemme liigaan. Mielestäni viime kauden pelitapaa ja arkitekemistä pyrittiin viemään kohti liigavaatimuksia joten siemen liigassa pärjäämiseen on jo kylvetty. Joukkueessa on tulevalle kaudelle paljon uusia lupaavia nuorukaisia sekoitettuna viime kauden vahvaan runkoon. Oikotietä onneen ei ole ja siksi poikkeusolojen keskelläkin on hyvä muistaa kesäharjoitteluun vanha sanonta: ”hiki yhdistää”. Tervetuloa kaikki katsomaan ensi kaudella Nurmohallille liigamatseja, Rynnäs sanoitti seuran kotisivuilla.

Kolmas jatkaja on Arttu Kukko, 29, joka on pelannut Divarissa 173 ottelua Woodcuttersissa, SB Vaasassa ja Jymyssä. Liigatasolla Kukon ura ei ole toistaiseksi breikannut yhtä vahvasti kuin Divarissa. Kukko on kuitenkin pelannut 81 liigapeliä SPV:ssä ja SalBassa tehoin 8+7.

Maalivahdit
Ossi Lallukka

Puolustajat
Miko Saarela
Viljami Järvikangas (SPV-A)
Eetu Puntanen (SPV-A)
Ville Rynnäs
Arttu Kukko

Hyökkääjät
Niko Perälä
Miikka Honkaniemi
Tommi Hakala (SPV)
Matias Mäenpää (SPV-A)
Didrik Lillas (Blue Fox)
Petteri Hämäläinen (SPV-A)
Erik Härkönen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen