Divarit

Mika Heinosesta SaiPan toiminnanjohtaja – ”Yhdyn vahvasti seuran arvoihin”

09.04.
2020
Divarit

Kuva: SaiPa salibandy

Lappeenrantalainen SaiPa julkisti torstaina seuran uuden seuran toiminnanjohtajan. Pestiä lähtee vetämään varsinkin valmennuspuolelta tunnettu Mika Heinonen.

Heinonen toimi viime kaudella Sveitsin liigan UHC Usterin pääluotsina. Suomessa hän on valmentanut liigatasolla M-Teamia ja Oilersia sekä pelannut yli 200 liigapeliä.

– Toiminnanjohtajan mukaantulo mahdollistaa lappeenrantalaisen salibandyn kokonaisvaltaista kehittämistä. Haluamme kiittää ohjausryhmää erinomaisesta taustatyöstä sopivan toiminnanjohtajan löytämisessä ja toivotamme Mikan lämpimästi tervetulleeksi SaiPa Salibandyn perheeseen, seuran hallituksen puheenjohtaja Ding Ma kommentoi tiedotteessa.

Heinosen vastuualueisiin kuuluu seuran markkinointi, organisointi, talouden seuranta, budjetointi sekä muut hallituksen osoittamat tehtävät.

– On iloa aloittaa uudessa tehtävässä uudessa seurassa. Haluan tuoda lajikokemukseni uuden seuran kehitystyössä
esille ja tarjota osaamiseni kaikkien SaiPa salibandylaisten käytettäviksi. Yhdyn vahvasti seuran arvoihin ja haluan olla mukana tuomassa avoimuutta,uusinajattelua ja vaikuttavuutta lappeenrantalaiseen salibandy-toimintaan. Tavoitteena on tarjota viihtyisässä ilmapiirissä jäsenille laadukasta ja monipuolista toimintaa. Hienoa myös saada jo tässä vaiheessa Urheilu Koskimiestä ja Fat Pipea yhteistyökumppaneiksi, Heinonen sanoitti SaiPan tiedotteessa.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen