Liigat

Sipronen jatkaa Hämeenlinnassa – Salibandyliigan jäähykunkku valmennustiimiin

08.04.
2020
Liigat

Markus Sipronen jatkaa Hämeenlinnassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnan Steelers kertoi maanantaina, että sen avainpelaajiin kuuluva Markus Sipronen, 22, jatkaa joukkueen vahvuudessa myös tulevalla kaudella.

Sipronen on iskenyt 64 liigaottelun aikana kovat 18+53 -tehopisteet Salibandyliigassa. Siproselle oli vahvan kauden jälkeen kysyntää myös muissa liigaseuroissa.

– Ensi kaudeksi on isoa roolia tarjolla. Haluan vielä jatkaa Hämeenlinnassa ja vaikka tämä kausi oli vaikea, on nuori joukkueemme nyt vuoden kokeneempi. Uskon, että jossain vaiheessa voidaan pelata paremmista sijoituksista, hyökkääjä kommentoi Hämeen Sanomille.

Tiistaina Steelers julkaisi myös valmennustiiminsä. Päävastuun ottaa Tommi Ojala, joka ei ole aiemmin toiminut liigajoukkueen pääkäskijänä. Valmennustiimiin nimettiin erittäin mielenkiintoisia nimiä. Entiset liigapelaajat Jani Blad ja Mika Savolainen kuuluvat ryhmään.

Varsinkin Savolainen on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista suomalaispelaajista. Kaksikertainen maailmanmestari ja yhden Suomen mestaruuden voittanut puolustaja on Salibandyliigan kaikkien aikojen jäähypörssin kärjessä, mutta toisaalta pyöritteli pakin paikalta peräti yli 300 tehopistettä.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen