Liigat

SPV ja Blue Fox farmiyhteistyöhön ensi kauden osalta

05.06.
2020
Liigat

Kuva: SPV

Suomen korkeimman salibandytason edustaja SPV (Seinäjoki) ja Suomisarjassa ensi kaudella pelaava Blue Fox (Uusikarlepyy) ovat solmineet farmisopimuksen.

SPV:llä oli aiemmin kausilla farmiyhteistyötä Nurmon Jymyn kanssa, mutta Jymyn noustua liigaan, ei yhteistyötä voitu jatkaa, sillä joukkueiden pitää pelata eri sarjatasoilla. Joukkueiden välinen yhteistyö on ennestään tuttua, sillä Blue Fox oli SPV:n farmijoukkue vuodet 2011-13 pelatessaan Divarissa.

– Erinomainen asia koko SPV-perheelle. Nuorille pelaajille on tarjolla mahdollisuuksien polku kohden liigaa, kun oman 2. divarijoukkueemme lisäksi pelipaikkoja on tarjolla myös Suomisarjassa. Tämä myös alleviivaa edelleen sitä hienoa työtä, jota maakunnassa tehdään salibandyn hyväksi. Blue Fox on hyvä esimerkki erinomaisesti organisoidusta ja valmennetusta seurasta, josta on aina ponnistanut hyviä pelaajia koko suomalaisen salibandyn hyväksi. Pohjanmaan salibandyn voima on siinä, että vaikka alue on maantieteellisesti laaja, täällä kyetään tekemään yhteistyötä, jota kautta pelaajat voivat kehittyä aina kirkkaimmalle huipulle asti, SPV-pomo Tommy Koponen kommentoi.

Aiemman yhteistyön myötä SPV:ssä esiintynyt Blue Fox-ikoni Jori Isomäki kommentoi seuraavaa:

– Mielestäni tämä yhteistyö osoittaa, että jopa liigajoukkueet arvostavat, mitä me teemme Blue Foxissa. Meidän edustusjoukkue kaipaa tulevana kautena lisää pelaajia ja senkin takia farmisopimus SPV:n kanssa tulee olemaan meille erittäin tärkeä. SPV:llä on monta nuorta ja taitavaa pelaajaa, jotka tulevat vahvistamaan Blue Foxia ensi kaudella ja siitä olemme kaikki kiitollisia.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen