Miesten F-liigan johtoryhmään kaksi muutosta – Kauko ja Autio korvaavat Salmelan ja Lyytisen

F-liigalle valittiin viikonloppuna taustavoimia. Kuva: Ville Vuorinen

F-liigalle valittiin viikonloppuna taustavoimia. Kuva: Ville Vuorinen

Miesten F-liigalle valittiin viikonloppuna johtoryhmä, sarja tiedottaa.

Johtoryhmä valittiin etäyhteyksien kautta järjestetyllä kokouksella, jossa kaikki liigaseurat olivat edustettuina. Seitsemänhenkiseen ja kaksi seuraavaa kautta toimivaan johtoryhmään äänestettiin neljä seurojen edustajaa.

Tommy Koponen ja Pasi Peltola jatkavat toimissaan. Uusina niminä johtoryhmään nousivat TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio sekä Happee-legenda, nykyisin seuran managerina toimiva Petri Kauko. Kyseisellä nelikolla on mandaatti edustaa kaikkia liigaseuroja.

Vuosi sitten valitusta kokoonpanosta pois jäivät Marko Salmela (Nokian KrP) sekä Timo Lyytinen (Welhot). Seurojen ulkopuolinen kolmikko taas pysyi muuttumattomana. F-liigan puolelta mukana ovat toimitusjohtaja Kimmo Nurminen ja myyntipäällikkö Patrik Forsbacka. Myös pitkän linjan toimittaja, nykyisin Veikkauksen viestintäpäällikkönä työskentelevä Tomi Auremaa jatkaa johtoryhmässä.

Johtoryhmä voi tehdä liigan kehittämiseen liittyviä kaupallisia ja toiminnallisia päätöksiä sekä tehdä esityksiä SSBL Salibandy Oy:n hallitukselle ja Salibandyliiton hallitukselle hyväksyttäväksi. Kilpailu- ja sarjatoiminta säilyy myös tulevaisuudessa Salibandyliitossa.

F-liigan miesten sarjan johtoryhmä kaudelle 2020-22:
Toni Autio, TPS (uusi jäsen)
Petri Kauko, Happee (uusi jäsen)
Tommy Koponen, SPV
Pasi Peltola, Classic
Kimmo Nurminen, F-liigan toimitusjohtaja
Tomi Auremaa, SSBL Salibandy Oy:n hallituksen jäsen
Patrik Forsbacka, F-liigan myyntipäällikkö

Lähde: F-liigan tiedote