Oilers vahvistuu loppukaudeksi – Pfitzner palaa espoolaisjoukkueeseen

Casper Pfitzner palaa kentille huilattuaan oltuaan pois kauden avauskierrokset. Kuva: Jarmo Koskela

Casper Pfitzner palaa kentille huilattuaan oltuaan pois kauden avauskierrokset. Kuva: Jarmo Koskela

Hyökkääjä Casper Pfitzner, 29, on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen miesten F-liigajoukkue Esport Oilersin kanssa.

Pfitzner on kaikkien aikojen 23. tehokkain pelaaja miesten liigan runkosarjassa. 275 peliä Oilersissa ovat tuottaneet tehot 247+179. Hyökkääjältä löytyy SM-hopeaa ja SM-pronssia, mutta kultamitali uupuu toistaiseksi.

– Levollisella fiiliksellä kohti jo alkanutta F-liigakautta. Nyt saatiin sopimus maaliin, ja voi taas virallisesti kutsua itseään Öljymieheksi. En tähän olisi lähtenyt, jos en uskoisi tämän joukkueen pystyvän voittamaan sen kirkkaimman mitalin, Pfitzner sanoitti seuran sivuilla.

Laitahyökkääjänä mukavan tukun maaleja iskenyt Pfitzner on vanhemmiten esiintynyt myös sentterinä.

– Useiden liigakausien marinoimana hän tuskin hätkähtää pienistä yllätyksistä tai haasteista, joita yhteisellä matkallamme saatamme kohdata. Pelaajana Cape on pitkällä pääsarjaurallaan jalostunut yksipuolisesta sniperista monipuoliseksi yleispelaajaksi, joka taitaa edelleen myös maalinteon, päävalmentaja Heikki Luukkonen suitsutti.

Kahdella vakuuttavalla voitolla kauden aloittanut Oilers on sarjakakkosena.

Lue lisää Oilersin sivuilta