Kauden ensimmäiset potkut – EräViikinkien naisten valmennusryhmään isoja muutoksia

EräViikingit aloitti kauden selkeällä voitolla, mutta sittemmin on ollut vaikeampaa. Kuva: Esa Takalo

EräViikingit aloitti kauden selkeällä voitolla, mutta sittemmin on ollut vaikeampaa. Kuva: Esa Takalo

Pääkallo.fi sai maanantaina vihiä, että EräViikinkien naisten joukkueen valmenusryhmään on tulossa isoja muutoksia välittömästi.

Selvitystöiden jälkeen väite osoittautui paikkansa pitäväksi. ErVin naisten päävalmentajana on toiminut usemman vuoden ajan Markus Huhtimo, ja Huhtimo ei saa jatkaa pestissään Pääkallon tietojen mukaan. Muunkin valmennustiimin osalta on tulossa muutoksia, mutta vielä ei ole täysin selvää minkälaisia.

EräViikingit on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä ja on kerännyt viidestä ensimmäisestä pelistään kolme pistettä maalierolla -9. Pääkallon tietojen mukaan potkujen taustalla ei ole kuitenkaan vain urheilullinen menestymättömyys, vaan myös henkilökemialliset erimielisyydet.