Pohjanmaalle ja Kymenlaaksoon uusia suosituksia – valtakunnalliset sarjat jatkuvat

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Pohjanmaalla noin 30 salibandyseuraa keskusteli yhdessä Salibandyliiton henkilökunnan kanssa alueen toiminnan jatkumisesta vallitsevassa koronatilanteessa. Myös Kymsote on antanut vahvoja suosituksia urheilutapahtumille Kymeenlaaksossa.

Pohjanmaan salibandyseurojen ja Salibandyliiton keskustelujen lopputulemana päädyttiin perumaan kaikki turnaukset alueelta. Yksittäisiä otteluita jatketaan, Vaasan aluetta lukuun ottamatta. Valtakunnalliset sarjat saavat myös jatkaa otteluitaan.

Joitakin otteluita on jo siirretty ja ensi viikonlopuksi suunnitellut turnaukset on peruttu ja on todennäköistä, että myös muutamalta seuraavalta viikonlopulta turnaukset perutaan.

Kymsote suosittelee urheiluturnauksien peruuttamisia, jos osallistujat ovat useilta paikkakunnilta

Kahden joukkueen väliset tapahtumat, kuten valtakunnalliset pelit voivat jatkua Kymeenlaakson alueella, mutta turnaukset, johon osallistuu joukkueita useilta paikkakunnilta, Kymsote suosittelee vahvasti perumaan.

Kymsote myös suosittelee vahvasti maskien käyttöä kaikissa urheilutapahtumissa, jotka ovat suositusten puitteissa mahdollista järjestää. Tämä suositus on voimassa kuluvan vuoden loppuun asti.