Divarit

Rangersin koronakurimukselle jatkoa – joukkue karanteeniin kahden tartunnan myötä

14.10.
2020
Divarit

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Rangers miesten Divari-joukkueen kahdella pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Toinen tartunnan saaneista pelaajista on ollut osallisena Kirkkonummen väestönsuojassa lauantaina 10.10.pelatussa Divarin ottelussa Rangers–Pirkat.

Rangersin Divari-joukkue on asetettu Kirkkonummen tartuntatautiyksikön päätöksellä karanteeniin 20. päivään lokakuuta asti. Rangersin uutisoinnin mukaan muut hallissa olleista eivät ole altistuneet virukselle ja voivat jatkaa jokseenkin normaalisti.

Karanteenin takia Rangersin seuraava ottelu SB Vantaa–Rangers tullaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Rangers on ehtinyt olla jo yhden aiemman kahden viikon jakson karanteenissa tällä kaudella

Rangersin uutinen

Pääkallo.fi