Kuukauden pelaajat valittu – Mäkisen loistokas vire huomioitiin

Petteri Nykky huomioi Miska Mäkisen huippuvireen. Kuva: Juhani Järvenpää

Petteri Nykky huomioi Miska Mäkisen huippuvireen. Kuva: Juhani Järvenpää

Pääsarjojen lokakuun parhaat pelaajat on valittu.

Miesten F-liigassa valinta osui oikeutetusti LASB-puolustaja Miska Mäkiseen, jonka valintaa maajoukkueen pääluotsi Petteri Nykky kommentoi seuraavasti F-liigan uutisessa.

– Lahtelaiset ovat aloittaneet syksyn vahvasti ja Miska pelannut pakkina vahvaa syksyä ja tuonut myös hyökkäykseen paljon tehoja, Nykky perusteli 6+10-tehot iskeneen puolustajan valintaa kuukauden parhaaksi.

NFLA:n lokakuun parhaaksi valittiin SSRA:n Hanna Niemelä, joka on merkkauttanut yhdeksään peliin pisteet 9+9.

– Ankat ovat hiipineet sarjakärjeen, ennakko-odotuksiin nähden hieman yllättäen. Niemelä on noussut koko liigan pörssikärkeen, mutta tekee todella paljon töitä myös puolustussuuntaan, naisten maajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen sanoitti.

Divarin lokakuun pelaaja on M-Teamin Eetu Erkkilä, joka johtaa Divarin pistepörssiä (10+8). Lokakuussa Erkkilä iski neljässä ottelussa tehot 4+4. Divarissa kuukauden pelaajan valitsevat kaikki Divarin valmentajat.

Lähteet: F-liigan ja Salibandyliiton uutiset