EräViikingit vahvistuu tutulla nimellä – Rosendahl palaa liigatasolle lähes neljän vuoden tauon jälkeen

Tommi Rosendahl edusti EräViikinkejä seuran ensimmäisellä liigakaudella. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Tommi Rosendahl edusti EräViikinkejä seuran ensimmäisellä liigakaudella. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Miesten F-liigassa sijalla 11 majaileva EräViikingit julkaisi maanantai-iltana mielenkiintoisen pelaajasopimuksen. Tommi Rosendahl, 32, edustaa seuraa loppukauden ajan.

Rosendahl on pelannut liigatasolla yhteensä 179 liigapeliä (56+81) AC Hakissa, Erässä ja EräViikingeissä. Edellinen liigakausi oli tosin 2016-2017, jolloin EräViikingit ylsi hopealle.

– Oma halu kilpailla ja haastaa itseä sai palaamaan takaisin. Moni asia osui kohdalleen tämän mahdollistamiseksi, mutta suurin syy oli oma motivaatio vielä mitata itseä. Joukkueen mukaan tulen todella hyvillä fiiliksillä. Paljon on porukkaa vaihtunut siitä kun viimeksi täällä olin. Valmentajat on entuudestaan tuttuja, ja he tietävät minkä panoksen minulta saavat, Rosendahl kertoi ErVin sivuilla.

Alkukauden Rosendahl pelasi SB Vantaan paidassa Divaria. 11 otteluun kertyi tehot 11+6. Divarissa kokenut hyökkääjä on pelannut 45 peliä (28+36). Pelaaja itse ei epäile kuntoaan liigatason osalta, vaikka muutama edeltävä kausi kului kakkosdivarin AC HaKissa.

– Oma kunto on hyvä. Olen saanut harjoitella jo useamman vuoden oman kropan ehdoilla, ja motivaatio urheiluun ja kilpailuun on vain kasvanut. Tällä kaudella ulkopuolelta hieman huolestuneenakin seurannut tuloksia. Kautta on onneksi vielä paljon jäljellä. Itse aion laittaa loppukaudella kaiken peliin ja auttaa joukkuetta siten mahdollisimman paljon, jotta playoff-paikka vielä saavutetaan, Rosendahl sanoitti ErVin uutisessa.

EräViikingit on pelannut alkukautensa harvinaisen vaisusti. Se on kerännyt 13 ottelussa vain 11 pistettä. Tällä hetkellä pudotuspelirajaan on vähintään seitsemän pistettä. Tällä hetkellä lähempänä onkin karsintaraja, sillä sijalla oleva Tiikerit lymyää kuuden pisteen päässä.

ErVin uutinen