Suomen Cupin finaalien pelipaikka selvillä – voittajat ratkotaan Riihimäellä

Suomen Cupin voittajat ratkotaan Riihimäellä. Kuva: salibandy.fi

Suomen Cupin voittajat ratkotaan Riihimäellä. Kuva: salibandy.fi

Suomen Cupin voittajat tullaan ratkomaan 20.2. 2021 Riihimäen tuoreehkolla Cocks-areenalla. VeikkausTV näyttää miesten sekä naisten välierät ja finaalipelit.

Cupin finalistit ovat selvillä viimeistään 20.1. Jos koronaviruspandemian suhteen on sellainen tilanne, että yleisöä voidaan ottaa sisään, lipunmyynti ollaan avaamassa tammikuun lopussa.

– Heti viestimme lipunmyynnistä, jos tilanne sen sallii. Mikäli lippuja saadaan myyntiin, ne lunastetaan vain ja ainoastaan ennakkoon. Cocks Areena vetää 2500 katsojaa, joten tietylle, pienemmälle yleisömäärälle voimme taata riittävät turvavälit katsomossa ja huolehtia sekä katsojien että pelaajien turvallisuudesta kokoontumisrajoitusten puitteissa. Sisäänkäyntejä on esimerkiksi kaksi, hän valottaa suunnitelmia, tapahtumatuottaja Hanne Nyrönen kommentoi liiton uutisessa.

Viime kaudella cupin voitot ratkottiin Tallinnassa. Riihimäki on valintana hyvin erityyppinen. Vuoden 2019 syksyllä valmistunut moderni halli on lähtökohtaisesti käsipallojoukkue Cocksin käytössä.

– Meillä oli useampi pelipaikka pohdinnassa syksyn mittaan. Nyt päädyttiin Riihimäen uuteen Cocks Areenaan, joka on tämän tapahtuman tarpeisiin erinomainen kokonaisuus, pääsarjapäällikkö Jani Holopainen kommentoi liiton uutisessa.

TEHO Sport Suomen Cupin välierät:

Naiset
Ke 30.12.2020 klo 18.00 Koovee – FBC Loisto, Spiral-hallit Tampere
Ti 19.1.2021 klo 18.30 SB-Pro – Classic, Arkadia-halli Nurmijärvi (Tuplapanospeli F-liiga)

Miehet
Ke 20.1.2021 klo 18.30 Indians – SPV, Otahalli Espoo
Ke 20.1.2021 klo 18.30 Classic – Nokian KrP, Tampere Areena

Lue lisää liiton uutisesta