Ankkojen kevätmuutot jatkuvat – nyt palaa tehokas puolustaja

Sanna Risteli vahvistaa SSRA:ta loppukauden. Arkistokuva: Esa Jokinen

Oululainen naisten F-liigajoukkue Rankat Ankat leventää kokoonpanoaan uudella paluumuuttajalla.

Alkukauden 2. divisioonajoukkue Haukiputaan Heitossa pelannut puolustaja Sanna Risteli liittyy loppukaudeksi SSRA:n F-liigajoukkueeseen. Risteli päätti kahdeksan kautta kestäneen liigauransa viime keväänä SSRA:ssa, mutta pukee nyt jälleen ankkapaidan ylleen.

– Ankoista oltiin yhteydessä ja pyydettiin reenivahvuuteen paikkaamaan poissaoloja. Reenatessa intoa taas alkoi löytymään ja uutta virtaa mahdollisesti myös liigakaukaloon, Risteli kommentoi SSRA:n Facebook-sivulla.

Hänen mukaansa siirtoon ajoi ennen kaikkea halu pelata.

– Rajoitusten jatkuttua kakkosdivarin jatkuminen näytti yhä enemmän epävarmalta, joten halusi pelata vielä tälle kaudelle varmasti, ei paljoa vaihtoehtoja jäänyt.

Seuraava liigaottelu on Ristelille uran 150:s runkosarjassa. Hän on edustanut SSRA:n lisäksi liigassa OLS:aa ja Kajaanin Papasia lähes piste per -tahtiin (141 pistettä). Pudotuspeleissäkin tahti on ollut hyvä: 36 ottelua, 31 pistettä.

Risteli ei ole SSRA:n mukana vielä viikonlopun vierasotteluissa Tampereella Classicia ja Helsingissä EräViikinkejä vastaan, mutta mahdollisesti jo seuraavassa kotiottelussa PSS:aa vastaan 23.1.

Kyseessä on toinen paluumuuttaja Ankkoihin lyhyen ajan sisällä. Aiemmin Emmi Niemelä pyörsi lopettamispäätöksensä ja teki paluun.