Laakson nolla kesti yli viisi erää – Classic, TPS ja Happee voiton päässä välieristä

Classic otti kolmannen voiton LASBista. Kuva: Esa Takalo

Classic otti kolmannen voiton LASBista. Kuva: Esa Takalo

Miesten F-liigan puolivälierissä miteltiin torstaina kolme ottelua.

Jyväskylän Happee ja Nokian KrP kohtasivat neljännen kerran Jyväskylässä ja Happee oli tällä kertaa etevämpi maalein 3-2. Kahden erään jälkeen kotijoukkue johti 2-0 Peter Kotilaisen ja Samuli Grönforsin maaleilla. Tuossa vaiheessa Markus Laakso oli pitänyt maalinsa puhtaana jo yli viisi erää. KrP:n Simo Paulaharju kavensi kolmannen erän alussa, joten kuparinen särkyi, mutta Peter Kotilainen osui ylivoimalla seuraavaksi. Vaikka Henri Johansson kavensi vielä, niin Happee nappasi voiton.

Markus Laakso pysäytti 28 kutia Happeen voiton pitimiksi. Sarja on katkolla lauantaina Raholassa sarjan ollessa 3-1.

SPV isännöi TPS:aa Seinäjoella. TPS haki sarjan kolmannen voittonsa lukemin 3-2. Ensimmäisen maalin iski TPS:n Toni Salminen, mutta SPV pääsi erätauolle johdossa Ville Kuuselan sekä Miika Latvalan maaleilla. Toisessa erässä Janne Nurminen tasoitti pelin. Lauri Stenforsin kolmannen erän alussa iskemä osuma jäi pelin voittomaaliksi. Toni Salminen onnistui pelissä tehoin 1+1.

TPS johtaa sarjaa 3-1 ja sarja on katkolla lauantaina Turussa.

Classic ei jättänyt LASBille juuri mahdollisuuksia torstaina. Kahden erän jälkeen tilanne oli jo 7-0 tamperelaisille. Vaikka LASB pari maalia kihauttikin niin loppulukemiksi kirjattiin 8-2. Classicin tehopelaajina kunnostautuivat Eemeli Salin (1+4) ja Sami Johansson (3+0). Classic johtaa sarjaa 3-1 ja se on katkolla lauantaina Tampereella.

Ottelukeskustelut löydät täältä

Päivän tulokset:

Miesten F-liigan puolivälierät
Happee-Nokian KrP 3-2 (otteluvoitot 3-1 Happeelle)
LASB-Classic 2-9 (otteluvoitot 3-1 Classicille)
SPV-TPS 2-3 (otteluvoitot 3-1 TPS:lle)

NLB:n karsinnat:
LoSB-Steelers 4-5 (otteluvoitot 2-2, kolmella voitolla F-liigaan)