LASB sai iloisia uutisia puolivälierien alla – Mäkinen ja Auroila palaavat sairastuvalta, Korhonen liittyi joukkoon SB Heinolasta

LASBille ilouutisia pudotuspelien alla, kun Miska Mäkinen palaa pelaavaan kokoonpanoon. Kuva: Juhani Järvenpää

LASBille ilouutisia pudotuspelien alla, kun Miska Mäkinen palaa pelaavaan kokoonpanoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Classicin kohtaamiseen valmistautuva lahtelainen LASB sai pudotuspelien alla hyviä uutisia loukkaantumisten osalta ja yhden paluumuuttajan.

Puolustaja Miska Mäkinen oli syyskaudella lahtelaisten tärkein yksittäinen pelaaja iskien 18 otteluun tehot 8+12. Alkuvuoden loukkaantumisen jälkeen LASB voittikin vain yhden pelin. Pisteiden valossa (3+4) uransa parasta liigakautta pelaava hyökkääjä Jukkapekka Auroila on myös palannut kaukaloon ja pelaa illalla Classicia vastaan.

Runkosarjan päätöspelissä nähtiin myös paluumuuttaja, kun alkukauden SB Heinolaa edustanut Matti Korhonen esiintyi oranssipaitojen takalinjoilla. Korhonen pelasi LASBissa liigaa vuodet 2016-19 ja uralta löytyy myös liigakausi NST:ssä. Liigakokemusta löytyy 85 ottelun edestä (30+35).

– Miska ja JP starttaa perjantaina, treeneissä ovat olleet pari viikkoa mukana. Runkosarjan lopussa varotoimena olivat vielä sivussa, mutta saadaan sairastuvalta ukkoa riviin nyt. Mukavampi se on lähteä laajemmalla rintamalla. Matti pelasi tosi hyvän pelin lauantaina ja pysyy mukana. (Lauri) Palvailan tilannetta seurataan päivä kerrallaan, katsotaan saadaanko mies vielä pelikuntoon. Ikävästä vaivasta on kysymys, ei pysty kovin pitkälle ennustamaan, valmentaja Henri Vilén kommentoi LASBin kotisivuilla.