Liigat

Hankkio ja Haukkala jatkosopimuksiin SPV:n kanssa – myös Lintula jatkaa joukkueen takalinjoilla

17.04.
2021
Liigat

Seinäjoella päästään nauttimaan Jari Hankkion maalintekotaidoista myös ensi kaudella. Kuva: Anssi Koskinen

SPV on julkaissut huhtikuun aikana jatkosopimuksia. Viimeisimpänä seura tiedotti Jari Hankkion ja Konsta Haukkalan 1+1-mallisista jatkoista.

29-vuotias Hankkio on edustanut koko liigauransa SPV:tä. Hän on pelannut liigassa 152 runkosarjaottelua ja 44 peliä pudotuspeleissä. Runkosarjan pistesaldo on 179+82=261 ja pudotuspeleissä 25+12=37.

– Viime kausi oli tosi raskas ja rikkonainen itselle ja siitä ehkä suurin oppi oli se että nykyajan F-liigassa ei pärjää, jos kaikki osa-alueet eivät ole kunnossa. Varsinkin fyysiset ominaisuudet pitää olla huipputasolla, että siellä pystyy kamppailemaan ja sitä kautta pärjäämään. Erittäin innoissani ja odottavaisin fiiliksin mennään tulevaa ja uutta kautta kohti. Nyt pyritään kiinnittämään huomiota paljon kesäharjoittelussa siihen, että ukko on fyysisesti kunnossa ja sitä kautta saadaan ehjä kausi, minkälaisia ei ole liikaa ollut omalla liigauralla. Itsellä on selkeä tavoite pelata paras kausi ikinä, Hankkio sanoi SPV:n tiedotteessa.

Vuonna 2001 syntynyt Haukkala pelasi viime kaudella kolmannen liigakautensa ja pisti oman piste-ennätyksensä uusiksi. Se kirjataan nyt muotoon 10+12=22.

– Positiiviset fiilikset tulevasta kaudesta ja innolla odotan mitä se tuo tullessaan. Tavoitteena on kehittyä ratkaisukykyisemmäksi pelaajaksi ja kantaa isompaa vastuuta myös tuloksellisesti. Joukkueen tavoitteet on parantaa edellisestä kaudesta ja taistella mitaleista tosissaan, Haukkala kommentoi.

Aiemmin tässä kuussa SPV tiedotti Matias Lintulan, 23, 1+1-vuotisesta jatkosta. Seinäjokiset tekivät liigasopimukset myös Santeri Uusi-Laitilan, 18, ja Eero Karjanlahden, 20, kanssa.

– Semmoinen mukavan nousujohteinen matka on ollut SPV:ssä. Tulin tänne hakemaan roolia ja sitä on sitten tässä kahden vuoden aikana saanut pikku hiljaa entistä enemmän ja ihan peliminuuteillekin kiinni. Tarkoituksena olisi jatkaa samaa rataa ja nousujohteista pelaamista. Uralle tietysti toivoisin samaa suuntaa mikä tässä on ollut, Lintula kommentoi.

Lähde: SPV:n tiedote

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira