Liigat

Kaleva: Tuoreelle pronssijoukkueelle raskaita menetyksiä – pörssikuningatar ja ykkösvahti suuntaamassa Sveitsiin

21.04.
2021
Liigat

F-liigan kovin pistelinko Hanna Niemelä on suuntaamassa Kalevan tietojen mukaan Sveitsiin. Kuva: Ari Arola

SSRA juhli seurahistorian ensimmäistä mitaliaan lauantaina, kun oululaisjoukkue voitti Classicin pronssiottelussa lukemin 8–4. Maakuntalehti Kaleva kertoi, että jobin postia on tulossa pelaajarintamalla.

Kalevan mukaan Hanna Niemelä, Emmi Niemelä ja Flavia Rentsch ovat kaikki suuntaamassa Sveitsiin. Kolmikon osoitteista tai osoitteesta ei ollut tietoa, mutta sen verran lehti osasi kertoa, että Emmi Niemelä on siirtymässä käkikellomaahan valmentajaksi.

Menetykset ovat tuntuvia, sillä Hanna Niemelä, 25, oli Ankkojen ja koko liigan kovin pistenikkari tällä kaudella. Runko- ja sijoitussarjan 25 otteluun Niemelä paukutti 29+21=50 pistettä. Hän johtaa myös pudotuspelien pistepörssiä. Yhdeksään otteluun syntyi 8+9=17 pistettä.

Sveitsiläinen Rentsch, 25, taas oli oululaisten ykkösvahti. Hän on Niemelän tavoin ehdolla F-liigan parhaaksi pelaajaksi ensi kuussa järjestettävässä F-gaalassa.

Comebackin kesken kauden tehnyt 31-vuotias Emmi Niemelä ehti pelata pudotuspelit mukaan lukien 19 ottelua. Niissä kokenut hyökkääjä summasi 8+4=12.

Kalevan jutussa kommentoinut SSRA-manageri Jani Laukko oli vaitonainen ensi kauden joukkueen rakentumisesta.

– Pleijareiden alkaessa päätettiin, ettei lähdetä miettimään jatkosopimuksia vielä. Nyt keskitytään nauttimaan, sillä tämä seurahistorian paras sijoitus on iso juttu meille, Laukko totesi.

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira