Liigat

Karhujen valmennustiimi julkaistiin – Nylund jatkaa pääkäskijänä

19.04.
2021
Liigat

Pekka Nylund jatkaa Karhuissa. Kuva: Kari Saha/urheilusuomi.com

Divarin voittanut ja F-liigaan noussut Karhut Porista julkaisi kauden 2021-22 valmennusryhmänsä. Pekka Nylund jatkaa nousijajoukkueen päävalmentajana.

Nylundin sopimus kattaa tulevan kauden. Nylund on nostanut Karhut kahdesti liigaan viimeisen kolmen vuoden aikana, mutta jättäytyi viimeksi pois valmennuksesta ennen liigakauden alkua.

– Hyvät fiilikset on jatkosopimuksesta. Mukava jatkaa töitä joukkueen ja valmennustiimin kanssa. Takana on kaksi kautta Divarissa, missä ollaan koitettu koko ajan pitää Liigaa tähtäimessä ja kehittyä sitä kohti. Nyt päästään pelaamaan maan ja maailman parhaita joukkueita vastaan. Haaste on kova, mutta niin sen pitääkin olla ja siihen pitää valmistautua huolella. Nyt ei saa jättää mitään varastoon, vaan on kaikin keinoin koetettava lunastaa liigapaikka myös tuleville vuosille, Nylund kommentoi Karhujen tiedotteessa.

Jani Rajala jatkaa Karhujen valmennusryhmässä samoin kuin fysiikkavalmennuspuolella meritoitunut Juhani Honkavuo. Rajalan erikoisalaan kuuluu lajivalmennuksen lisäksi joukkueen ravintoasiat. Honkavuo on erikoistunut liikuntafysiologiaan ja tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan sekä manuaaliseen- ja kipufysioterapiaan. Honkavuo on kerännyt kannuksia muun muassa Fulham FC:n, FC Jazzin ja MuSan valmennustiimeissä.

Uusvanhana palasena valmennukseen liittyy Tino Nieminen, joka oli mukana valmennuksessa, kun Karhut nousi liigaan 2018.

Lue lisää kommentteja ja lisätietoja Karhujen kotisivuilta

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen