LASBille uusia pelaajia Vantaalta – runkomiehet solmivat jatkosopimuksia

Miikka Pentikäinen solmi LASBin kanssa kaksivuotisen jatkopahvin. Kuva: Esa Takalo

Miikka Pentikäinen solmi LASBin kanssa kaksivuotisen jatkopahvin. Kuva: Esa Takalo

LASB julkaisi viime viikolla jatkosopimuksia. Lahtelaisseura kertoi myös vahvistuvansa Vantaan suunnalta.

Uusina pelaajina LASBiin liittyvät Tiikereitä ja SSL-seura Thorengruppenia viime kaudella edustanut Janne Jaanus sekä Divaria SB Vantaassa pelannut Asko Santero. Molemmat ovat pelipaikaltaan hyökkääjiä.

Nimensä jatkosopimuksiin laittoivat runkomiehet Tino Nivala (1 vuosi) ja eniten liigapelejä (133) LASBin paidassa pelannut Miikka Pentikäinen (2v). Avainpelaajien ohella jatkosopimukset solmivat Joni Puolakka (2v), Julius Lehto (1+1v), Lauri Palvaila (1+1v), JP Auroila (1v), Timi Kotka (2v) sekä maalivahti Petteri Vormisto (3v).

LASB on 26-vuotiaalle Jaanukselle jo uran viides liigaseura. Hän on pelannut pudotuspelit mukaan lukien 164 liigaottelua Tapanilan Erän, TPS:n, Indiansin ja Tiikereiden riveissä tehoin 34+25=69.

– Lähden ottamaan isoa roolia LASBista. Täältä otettiin yhteyttä ja vaikutti mielenkiintoiselta tämä Lahdessa meneillään oleva projekti. Vähän uusia tuulia luvassa, kun johtavia pelaajia lähti pois, niin uudelle johtavalle pelaajalle on paikkaa, Jaanus avasi seuran tiedotteessa.

28-vuotiaalla lahtelaislähtöisellä Santerolla sen sijaan ei ole vielä liigakokemusta. Divarin runkosarjaotteluita löytyy HIFK:n, Loviisan Torin ja SB Vantaan paidasta yhteensä 90 kappaletta, tehopisteitä 84+49=133.

– Divari alkaa olla nähty. Siellä pääsi pelaamaan tosi hyvien pelikaverien kanssa niin Loviisassa, HIFK:ssa kuin Vantaallakin. Nyt on uudet haasteet edessä ja aika mittauttaa itsensä liigatasolla. Loukkaantumiset häiritsivät viime kaudella, nyt kun saa miehen kuntoon, niin pääsee käyttämään koko potentiaalia, Santero kertoi.

Lähde: LASBin tiedotteet