Divarit

Niukasti divaripaikkansa säilyttänyt Hawks nappasi vahvistuksia liigasta – kaksi pelaajaa Indiansista, yksi Tiikereistä

03.04.
2021
Divarit

Severi Hopsu edustaa ensi kaudella Hawksia. Kuva: Jarmo Koskela

Putoamiskarsintojen kautta sarjapaikkansa ensi kauden Divarissa säilyttänyt Hawks tiedotti Instagram-tilillään kolmesta hankinnasta. Severi Hopsu ja Eetu Manninen vaihtavat Indiansista Itä-Helsinkiin. Teemu Kantenen siirtyy Tiikereistä.

Vuonna 1998 syntynyt maalivahti Hopsu ja puolustajana viihtyvä 2000-ikäluokkaa edustava Manninen jäivät Indiansissa vähälle vastuulle. Heimoon kaksikko siirtyi kaksi vuotta sitten Oilersista A-junioreiden Suomen mestaruuden jälkeen. Hopsu tililtä löytyy 64 liigaottelua. Manninen on nähty liigajoukkueen kokoonpanossa 22 kertaa tehoin 1+0.

– Näen Haukoissa paljon potentiaalia, siksi Haukat. Uskon, että voin ottaa uusia kehitysaskeleita urallani ja voin auttaa joukkuetta, kun sitä eniten tarvitaan. Haluan myös olla askissa, kun keväällä pelataan isoista panoksista. Haukat #Haukkaliigaan!, Hopsu taustoitti Hawksin Instragram-postauksessa.

– Näen Haukoissa organisaationa todella paljon hyvää; puitteet on kunnossa ja pelaamisen ilo välittyy, kun pelejä on katsonut – siksi valitsin Haukat! Pyrin olemaan Haukoissa erittäin viihdyttävä pelaaja, Manninen sanoitti.

25-vuotias Kantanen debytoi viime kaudella liigassa pelaten Tiikerien takalinjoilla 15 ottelua tehoin 1+1. Tapanilan Erän kasvatti viihtyi ennen Tiikerikauttaan neljä vuotta ulkomailla: Saksassa, Sveitsin (NLB) ja Norjassa.

– Nyt paluu juurille. Myllypurossa aikoinaan käynnistyi salibandyura ja siisti päästä edistämään itähelsinkiläistä salibandya. Pysytään kaikki terveinä ja toivottavasti saadaan pelata yleisölle ensi kaudella, Kantanen kommentoi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hawks (@hawks.fi) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hawks (@hawks.fi) jakama julkaisu

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira