Liigat

Karhuille kaksi tärkeää jatkosopimusta – ”Lähdetään haastamaan Suomen parhaita joukkueita”

16.05.
2021
Liigat

Eero Vanhatalo jatkaa Karhuissa. Kuva: Esa Jokinen

F-liigakauteen valmistautuva porilainen Karhut julkaisi torstaina kaksi merkittävää jatkosopimusta.

Hyökkääjä Eero Vanhatalo, 23, on pelannut Karhuissa jo kuuden kauden ajan Divaria ja liigaa. Viime kauden ykköskentän hyökkääjä on pelannut Divarissa yhteensä 131 peliä (89+54). Liigassa takana on 26 peliä (3+8).

– Lähdetään haastamaan Suomen parhaita joukkueita. Liigassa peli on fyysisempää kuin Divarissa sekä virheistä rankaistaan armotta. Henkilökohtaisesti pyrin pelaamaan tasapainoisen kauden. Jos muutaman maalin saisi tehtyä, niin hyvä, Vanhatalo kommentoi Karhujen tiedotteessa.

Toinen jatkosopimuksen tehnyt pelaaja on myös hyökkääjä. Juho Myllyharju, 26, tulee jatkamaan joukkueessa. Myllyharju pelasi myös viime kaudella Karhujen ykköskentässä ja voitti Divarin pudotuspelien pistepörssin. Divarissa pelejä on kertynyt uran aikana yhteensä 92 (52+32). Myllyharju pelasi myös Karhujen edellisellä liigakaudella 2018-19 kaikkiaan 21 peliä (10+3).

– Tällä kertaa valmistautuminen on eronnut hieman sillä tavalla, että valkut on pysyneet samana ja on tullut lisävalkkujakin, joten hyvin menee, Myllyharju sanoi tiedotteessa.

Karhujen sopimustilanne:

Maalivahdit:
Tomi Bergendahl
Arvid Vonk

Hyökkääjät:
Juuso Ahola
Juho Myllyharju
Aatu Tommila
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo

Toimihenkilöt:
Pekka Nylund, päävalmentaja
Tino Nieminen, valmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti/fysiikkavalmentaja

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen